Zlato, Srebro Nohtov Bleščice v Prahu Sijoče Chrome v Prahu Prah Nohte Art Ultra Fine Pigment DIY Manikura, Gel, lak za Nohte

Zlato, Srebro Nohtov Bleščice v Prahu Sijoče Chrome v Prahu Prah Nohte Art Ultra Fine Pigment DIY Manikura, Gel, lak za Nohte

SKU: s6621

Nov izdelek

€4.64 €2.55
Oznake: chrome laki v prahu, gel za nohte, bldc voznik, dh nohti, bleščice za nohte, 15ml gel lak za nohte, gel lak za nohte, lak barve pero, uv gel za nohte, canni, gel lak za nohte, .

Funkcija:

Lak za dekoracijo Enostavna za nanos na naravni ali umetni nohti uporabite jih lahko tudi za dekoriranje vašega doma, mobilni telefon, na primer, očala, izdelan kartico, body art, itd.Lahko se uporablja na naravne nohte in umetne nohte.Zagotavljajo odličen naraven videz za vaše nohte.Kot nalašč za domačo uporabo ali profesionalno uporabo.

Barva: Kot na sliki prikazujeta

Vsebina Paketa:

1 Polje Laki V Prahu

Kako uporabljati :

1. Pripravite svoje nohte z UV podlak, UV BARVNI GEL.(Črna Osnovna barva priporoča, vendar ne zahteva). 2. Velja Ne-obrišite UV TOP COAT, in počakajte, da se posuši. 3. Uporabite senčilo palico, da poberem prah in jo uporabiti na vaših nohtih 4. Ponovite korak dušilka ste zadovoljni z učinkom. 5. Pečat je z Ne-obrišite UV TOP COAT.


  • Število Kosov: Ena Enota
  • Številka Modela: F-TZ-JY01-02
  • Postavka Vrsta: Bleščice Za Nohte
  • Blagovna Znamka: mifanxi
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice