M2 Kolo motorno kolo Nosilec za Telefon, Električno Kolo Krmilo Motocikla Nastavek za Stojalo Podporo za Pametni Mobilni Telefon, GPS

M2 Kolo motorno kolo Nosilec za Telefon, Električno Kolo Krmilo Motocikla Nastavek za Stojalo Podporo za Pametni Mobilni Telefon, GPS

SKU: s66018

Nov izdelek

€4.53 €3.17
Oznake: 6 pametni telefon, držalo za kolo, motorno kolo krmilo blazine, pametni telefon, držalo za kolo zelena, krmilo uteži motorno kolo, kovinski, pametni telefon gume gori, namestite motorno kolo krmilo uteži, pametni telefon, držalo za kolo universeel, fiksacija telefon skuter, telefonska podpora skuter tigra, podpora snemljiv telefon skuter.

Opis:

1.To je zelo priročno za sprejem telefonskih klicev, predvajanje glasbe in GPS določanje položaja med vožnjo.To je stilsko partner za koles/koles v času potovanja.

2.Montaža in demontaža v 1-3 sekunde in 360°vrtljivost: se lahko namesti brez orodja, kar prihrani 2/3 časa v primerjavi s tradicionalnimi metodami.

3.Operacija je tudi zelo enostaven, celoten postopek določitve ali berljivo telefona traja le 1-3 sekunde.

4.Aluminij zlitine obračanje podporne strukture je čvrst in zanesljiv (učinkovitost je še vedno dobro, po mnogih vrtenja testi).

5.S predpostavko, da ne odstranite držalo za telefon, ga lahko prosto zavrti za 360°, ki je prilagodljiv za uporabo.

6.Obstajata dve slogi je ta izdelek za vas, da izbirajo; vzvratnega ogledala stil je primeren za električna vozila in motorna kolesa; krmilo stil je primeren za kolesa in električna vozila in motorna kolesa lahko uporablja.

Specifikacije:

Ime izdelka: M2 nosilec za motorno kolo

Izdelek material: ABS+PC+silikona

Barva: Črna

Podpora model: 4.7-6.7 palčni mobilni telefon

Velikost izdelka: 21*7.5*12 cm

Paket Je Vključeno:

1*Nosilec Za Telefon


  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice