Diy 5D Diamond Slikarstvo Navzkrižno Šiv Maščevalec Super Junak Diamond Vezenje Vzorec Polni Sveder Mozaik Doma Dekor Darilo Umetnosti

Diy 5D Diamond Slikarstvo Navzkrižno Šiv Maščevalec Super Junak Diamond Vezenje Vzorec Polni Sveder Mozaik Doma Dekor Darilo Umetnosti

SKU: s140029

Nov izdelek

€11.80 €6.14
Oznake: diamond mozaika narave, diamond slikarstvo čudes, captain america model, loki marvel, 5d diamon slikarstvo, diamond barve, diamond slikarstvo polni sveder vitez, zlati pav, 5d diamond slikarstvo polni sveder kvadratnih pot, 5d diy diamond posebne.

Ime izdelka: Nova generacija DIY diamond paiting --- Krog / Kvadrat diamond Magic slikarstvo Material: 2,8 mm Krog Smolo Diamond je Nova generacija Krog Smolo Diamond z 447 DMC Barve O Vaja: 100% Polni Sveder O Okvirja: Ni Okvir, po potrebujete za oprijem na lokalni Nakup Okvir O Package: 30x40 cm paket za polje, color Box / Bag-Funkcija: Krog diamond; Diamond kritje platno skupaj, je polna diamond vezenje-Večnamenski: Lahko se uporablja v Spalnici, Jedilnica, Kopalnica, Pralnica, Kuhinja, Študija, Doma, v Pisarni, Hotel, Restavracijo in Bar, Domov / Hotel / Urad Dekoracijo, Edinstveno Darilo - Postopek: Nove tehnologije, Različnih kvadratnih diamantov in drugih diamanti.To je najnovejše tehnologije. 01, Je diamantno rezanje postopek je strogo, na dotik je kot nalašč, barva je jasno, pregledno utripa, in sicer refrakcijski indeks, je veliko. 02, Okolju prijazen smolo material, nestrupen in brez okusa, dolgotrajno uporabo ali, Ni enostavno zbledi, tako da je lepota nl zvestobo sliko.

01, Je diamantno rezanje postopek je strogo, na dotik je kot nalašč, barva je jasno, pregledno utripa, in sicer refrakcijski indeks, je veliko. 02, Okolju prijazen smolo material, nestrupen in brez okusa, dolgotrajno uporabo ali, Ni enostavno zbledi, tako da je lepota nl zvestobo sliko.

01, podlaga je izdelana iz visoko-definicija ponjavo in barve, in sicer vsak ustrezne Barve blok predstavlja vrata in abecednem simbol, ki je težko ločiti. 02, Platno ni enostaven za škodo, učinkovito nepremočljiva in steamproof, kakovostne in Trajne. 03 uporabljamo posebno lepilo, da je močnejši in močnejši.

01, večji velikosti, motiko boljši učinek!Vsak diamant velikost: 2,8 mm x 2,8 mm. 02, Vsi izdelki so merjena z roko in lahko enl odstopanje od 0-2 cm, umrl je normalno. 03, vrata razlike med svetlobo in zaslon, barve izdelka je lahko nekoliko Drugačno sliko, prosim, odpusti mi. 04, Če morate drugih večjih velikostih, se obrnite na nas, hvala vam !

01. Ko prejme paket, odprite paket prvi.preverite, komplet z vsemi deli so skupaj. 02. Prepričajte se, da vse diamond barve in torbe so skupaj glede na kontrolnem seznamu. 03. Odprite in majhen del trak za preprečevanje prah. 04. Izberite znak (simbol), našli ustrezno diamant in ga postavite v drill. 05. Nežno izvlecite diamant s pinceto, dokler celotna slika je popolna. 06. Tiskanje diamant na sliko in knjigo in se pomaknite na platno. 07. Posnemite fotografijo tako, da okrasite lokalni okvir promet in uporabe ali okrasite svoje najljubše slike.

01.Zaradi različnih velikosti naročila, orodje, ki je predmet dejanskih pogojih, upoštevajte!

01.Naše diamond slika je polizdelkov, ne vključuje okvir, in nedokončane Fotografija, ki jo morate sami. 02.Obstajata dve diamanti izbrati obiskovalcev, kvadratni diamanti in krog diamanti.Smo dodali 30% diamanti!Ne le nizke cene, ampak tudi dobre kakovosti. 03.Ko ste končali, lahko fotografijo pošljete k nam.Izpolnjujejo vaše dovoljenje, bomo pokazali, Nl cenim, da kupci po vsem svetu!

Vrh kakovosti zagotavljanje Kakovosti; Konkurenčno ceno blaga, so strogo industrijskih skozi tovarno v skladu z mednarodnimi standardi.Hiter prevoz Utrditi naročil; Najboljše in pravočasna storitev; zagotoviti, da ste 100% zadovoljni; Velika popust za velika naročila!

01. Prilagodite katero koli diamond slikarstvo želite, da je zelo v modi in priljubljena. 02. Elk slikarstvo je enl dobro zgodbo, kar diamond slikarstvo proces smiselna. 03. Diamond slikarstvo lahko enl edinstveno darilo za spomin iz enl zelo moden okras. 04. Stik z nami za vaše najljubše diamond slike.

01.Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2-4 dni po prejemu preverjanje plačila. 02.Vsi predmeti, ki bo odpremljeno na Kitajskem po zraku iz ePacket. 03.Prenos razlikuje vrata načini prevoza in ponavadi traja 10-30 delovnih Dni, da pridejo. 04.V redkih primerih se lahko z zamudo, glede na vremenske vašo državo in Hitrost blaga.


  • Vrsta Debelo: Da(>50 Kos)
  • Platno Pakiranje Metode: Zavihal
  • Število Barv: Nad 45
  • Vzorec Tipa: PORTRET
  • Diamantno Obliko: Kvadratni
  • Uporaba: Slike
  • Slog: Evropski in Ameriški Stil
  • Lepljenje Površine: Polno
  • Material: Smole
  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Okvir: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Zunanje Embalaže,: Obarvano Polje
  • Obrazec: Multi-picture Kombinacija
Oks Gera 2021-06-01 Size is not sufficient to detail. 3/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice