2021 Novo 5DCity Diamond Slikarstvo Vezenje Krajinski Mozaik Nosorogovo Doma Dekoracijo

2021 Novo 5DCity Diamond Slikarstvo Vezenje Krajinski Mozaik Nosorogovo Doma Dekoracijo

SKU: s170158

Nov izdelek

€0.71 €0.43
Oznake: diamond pictur, diamond embroideri, diamond barve, diamond cvet, diamond sopihanje, 5d diamond barve, diamant barve, diamantno orodje barve, diamond mozaik, barve orodje.

Dobrodošli v ioostar trgovina Funkcije : krog diamond slikarstvo Uporabe: domov/hotel/urad za okras in darila Barva količina: 10-60 barve O drill bit: 100% krog drill bit material: krog smolo diamant Sliko velikost: vse velikosti se lahko meri Glede okvir: ni okvir, lahko kupite FrameCanvas lokalno ko dokončate vezave.Pakiranje: roll up, da bi se izognili gub.Pakiranje vsebuje: polno diamanti, tiskano krpo, orodja.Vedno smo pošlje blago v roku 7 dni po plačilu. 1. Če si dal gor ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas, bomo lahko pripravili več zalog in ladja je za vas hitro (1-2 dni). 2. Če želite prejeti izdelek v najkrajšem možnem času, prosim, pustite sporočilo.Hvala, ker ste.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas čim prej.Smo lahko sodelovali z vsako prijatelj.Prosimo, upoštevajte,: Mozaik slike niso visoke ločljivosti slik so različne in različnih stilov.Velikost diamond slika je velikosti slike, ne velikost zaslona (tam je napaka v 1-2 cm).Mozaik slike niso visoke ločljivosti slike.So iz različnih umetniških slogov.

Platno velikosti 30x40cm

Velikost slike 25x35cm

O Krog diamond

Krog gems - iz barvne akril, prinaša sijoče 3D učinke.Linije ne morajo biti usklajena med polaganje proces.Po zaključku ne bo prišlo do nepravilnosti.Postavitev je hitrejši, ker so barvice v kit.

1. Glejte primerjavi miza na platno za identifikacijo vsakega diamond število in ustrezno natisnjeni številki na platno. 2. Vstavite krog koncu dotting pero v dotting cementa (pritisni in trdi, da cementa v mestu). 3. Uporabite krog koncu pisalo, da se držijo diamant in rahlo pritisnite navzdol, da odstranite dodatno cementa. 4. Trgati narazen delno film in kraj diamant na platno v skladu z ustrezno številko. 5. Če držijo diamant za napačno območje na sliki, odstranite diamant s pinceto.

6. Po končani, rahlo pritisnite navzdol diamanti z roko ali knjigo za zagotovitev, da diamanti so trdno pritrjen.

Q: ali diamantno vrtanje platno skupaj ?A: Dragi prijatelj , vsi naši izdelki so polni sveder slikarstva , to je 100% vrtanje , skupaj vrtanje , celo platno treba vrtati diamant .Q: Kakšna je oblika diamanta slikarstvo?A: Dragi prijatelj , diamant je Krog diamond vezenine, lahko izberete eno slog, ki vam je všeč .(Prosimo upoštevajte,) v: Kaj je neke vrste paket se uporablja za barvanje ?A: Dragi prijatelj , vsi naši izdelki so dobro zapakirani , ( Navite v papirnate vrečke) , bomo paket carfully befoer blaga poslana .Q:Kako dolgo bom dal moje googs ko sem plačal moje naročilo ?A: bomo poslali blaga v 1-4 dneh po tem, ko ste ga plačali vaše naročilo , boste vaše blago v 15-60 dni .Q: Kaj lahko naredim, če ne dobijo dovolj kamenčkov?

A: Dragi, se lahko obrnete na nas poslati nosorogovo če ugotovite, da je ni dovolj.(poslano na hitro za vas ) Q: ali Lahko naredim diamond barva iz moje lastne fotografije?

a: Da, prijatelj, smo lahko naredite diamond barvanje vseh velikosti in vseh fotografij. (search "costom" v moji trgovini)

Q: Kako lahko pošljem svoje fotografije, da vam?

A: Spoštovani, lahko vnesete sporočilo center in kliknite "" Upload a photo "", da pošljete svojo fotografijo, da me.

Hvala vam za izbiro Oue Trgovini.vedno smo poskušali naše najboljše, da zagotavlja visoko kakovost izdelkov in storitev.

vedno smo skrbno preverite, pred pošiljanjem blaga, vendar pa se lahko izdelki dobili odškodnino v času dostave.če naletite na problem kakovosti, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu blaga.Kaj je problem rešila z vami .

Za katerega koli razloga, če si le želite, da se vrnete izdelkov, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu.obdržali izdelkov v prvotno stanje in plačati stroške prevoza, ki jih sama, bomo povračilo polno po prejemu vrnjenega izdelka.

če vam je všeč naša izdelkov, prosimo, ne oklevajte, da nas s 5 zvezdic.če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni,

prosim, ne neposredno iz šolanja negativne povratne informacije, samo stik z nami, bomo poskušali naši moči, da boste zadovoljni.

Vedno smo pošlje blago v roku 7 dni po plačilu. 1, Če ste padec ladijskega prometa , prosimo, obrnite na nas , bomo lahko pripravili več inventarja , Ladja hitro za vas (1-2days) . 2, Če želite, da bi dobili izdelek takoj , prosim pustite sporočilo na nas .hvala .Kakršne koli težave , se obrnite na nas kmalu .Smo lahko sodelovali z vsako prijatelji.Nudimo brezplačno dostavo po Kitajskem post air mail in ePacket.Če želite določiti način dostave, prosimo, bodite ladijskega stroškov.Spodaj je ocenjena hitrost dostave za svojo izbiro.Post air mail: 10-60 dni za Sledenje spletni strani: lokalni pošti spletni strani ePacket: 7-25 dni za Sledenje spletni strani: lokalni pošti spletni strani EMS express: 5-20 dni za Sledenje spletni strani: lokalni pošti spletni strani DHL express: 4 do 8 dni Sledenje spletni strani: dhl.com FedEx express: 4 do 8 dni Sledenje spletni strani: fedex.com *Nad hitrost dostave samo za referenco, zaposlen sezone, slabo vreme lahko povzroči zamudo. *Post air mail v Vzhodno-Evropskih državah, Južno Ameriških držav, lahko traja dlje kot 60 dni. *Izrazite imajo običajno davek na carinsko vprašanje, v tem primeru prosimo, da sodelujejo carinski plačati davek.


  • Število Barv: 15-60
  • Okvir: No
  • Lepljenje Površine: Polno
  • Nastavite Vrsto: No
  • Slog: Evropa
  • Postavitev: Diamond Vezenje celoten zaslon
  • Zunanje Embalaže,: PAPIRNATA VREČKA
  • Blagovna Znamka: ioostar
  • Slika Okrasnih: diamond mozaik
  • Diamantno Obliko: Krog
  • Obrazec: Enotni
  • Uporaba: Slike
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vzorec Tipa: Scenic
  • Material: Smole
  • Vrsta Debelo: No
  • Platno Pakiranje Metode: Zavihal
  • Diamond Slikarstvo Vključujejo: Orodja, Dovolj Diamantov, HD Platno
  • Diamond Slikarstvo Prednost: Diamantno Art

Podobni izdelki

Uspešnice