Neverjetno Silikonski Jed Brisačo 3PCS Pranje Krtačo Lonec, Ponev Scruber Silikonske blazinice za Čiščenje Sadja Lonec, Ponev, Pranje Kuhinja Orodje za Čiščenje

Neverjetno Silikonski Jed Brisačo 3PCS Pranje Krtačo Lonec, Ponev Scruber Silikonske blazinice za Čiščenje Sadja Lonec, Ponev, Pranje Kuhinja Orodje za Čiščenje

SKU: s12507

Nov izdelek

€5.53
Oznake: kuhinja scourer, jed palico, Silicij, gospodinjski orodje, očistite kopalnico, čistejši kuhinji, čiščenje orodja, Pranje, čopič za svedre, čisto krpo, .

Tradicionalna jed gobice lahko habitat milijone različnih bakterij in plesni vrste, ki so slabo za vašo družino, za zdravje.Hranite vaše gospodinjstvo čisto in zdravo z novo silikonsko jed brisačo.Silikonska jed brisača je izdelana iz visoko-silikona.Mehke ščetine, ki so blagega za uporabo na površinah, ki nič enostavno.

Lažje Čiščenje: Silikonski jed scruber lahko enostavno izstrelil v pomivalnem stroju ali celo kuhani, da bi dobili čisto.Najboljši način za njihovo uporabo je, da izpolnite posodo z milom in vodo, in nato naredite pomivalni, namesto dajanje majhno količino mila neposredno na gobico.

Toplotna izolacija in Pomivalni stroj izolacija : Ta mehka goba je toplotna izolacija in temperatura je -76℉ do 500℉ (-60℃ do 230℃), tako da je popolnoma pomivalnem stroju.

Visoka Kakovost: Silikonski kuhinja scruber je izdelana iz okolju prijaznega silikona, ki je BPA-free in FDA odobrila in LFGB standard.Silikonski čistilniki z debel in mehke ščetine, ki so enostavno doseči robove kozarcev in skodelic.

Proč od Vonj: Nikoli ne ukvarjajo z gobo spet!Ta čopič je ne absorbira umazane tekočine.Samo sperite z vodo ali ga postavimo v pomivalni stroj in obesil na scruber, da se posuši.Poslovite od svoje goba!

Več Uporablja: silikonski pranje krtačo Vsestranski načrtovanja, ki se lahko uporablja tudi kot toplotno odporno pot držalo.To ne pomaga odpreti svoje steklenice in enostavno odstrani hišne las.Je pa čisto vaša jedi, tako kot navadna goba, ker je tekstura je dobro.Te Kuhinjske Gobice, se lahko uporablja tudi za čiščenje ličila ščetke in tudi uporabite ga lahko za tuš.

Materiali

Silikagel

Barve

Zelena,Modra,Roza,Vijolična,Rumena

Teža

120g

Velikost Izdelka

3 Kos (kvadrat+round+oval) Jed Towelx 1 Opombe

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.


  • Poreklo: CN(Izvora)
Karacabey Osman457 2021-06-07 good 1/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice