Kuhinja Orodja iz Nerjavečega Jekla Whisks Žice Mešalnik Jajce Pšenične Moke Kuhinja Wisks za Kuhanje Mešanje Bije Peko Dodatki

Kuhinja Orodja iz Nerjavečega Jekla Whisks Žice Mešalnik Jajce Pšenične Moke Kuhinja Wisks za Kuhanje Mešanje Bije Peko Dodatki

SKU: s97506

Nov izdelek

€2.05 €1.23
Oznake: testo stepalnik, mačka stol pokrov, pripomoček, kuhinja, testo mešalnikih, 0 peko, stepalnik jajc, ul kuhanje, mini mešalnikih, stepalnik jajc, dj mini mešalnik.

Bullet Točk:

1、Uporabna Orodja Kuhinja: Nerjaveče Jeklo Whisks je zelo primeren za pretepanje jajca, mešanje testo, krema, mešanje vinaigrette in mešanje omake, itd.

2、Visoko kakovosten Material: Visoko kakovostni brušeno nerjaveče jeklo, trmast ročaj zagotavlja udoben in trden oprijem.

3、Lahko Visijo: ročaj, ki vključuje tesnila za obešanje, tako da boste lahko preprosto obesite na vsak kavelj v kuhinji.

4、Enostaven za Čiščenje: Naše kuhanja mešamo vrstici se lahko čistijo v pomivalnem stroju, ki zagotavljajo maksimalno udobje.

5、klasični francoski mešalnik lahko enostavno obvladovati različne kuhinja nalog, mora imeti izbira za domov kuharji kuharji in restavracija

Značilnosti:

1. Uporabna Orodja Kuhinja: Nerjaveče Jeklo Whisks je zelo primeren za pretepanje jajca, mešanje testo, krema, mešanje vinaigrette in mešanje omake, itd.

2. Visoko kakovostni Material: Visoko kakovostni brušeno nerjaveče jeklo, trmast ročaj zagotavlja udoben in trden oprijem.

3. Lahko Visijo: ročaj, ki vključuje tesnila za obešanje, tako da boste lahko preprosto obesite na vsak kavelj v kuhinji.

4. Enostavno Čiščenje: Naše kuhanja mešamo vrstici se lahko čistijo v pomivalnem stroju, ki zagotavljajo maksimalno udobje.

5. Klasična francoska mešalnik lahko enostavno obvladovati različne kuhinja nalog, mora imeti izbira za domov kuharji in restavracija kuharji.

Specifikacije:

Slog: 1pcs-približno 8 cm, 3pcs (približno 8 cm, približno 10 cm in približno 12 palca)

Material: nerjaveče jeklo

Velikost: približno 8 cm, približno 10 cm, približno 12-palčni

Primerna: primerna za boj proti jajca, testo, krema in mešani omake, itd.

Seznam Vsebine:

1*Nerjaveče Jeklo Mešalnikih

Opomba:

Priporočljivo je, da v načinu majhen zaslon na pametnih telefonih v 6,5 cm, in velik zaslon načina za telefone več kot 6,5 cm.

Načini plačila:

Lahko bi plačilo z uporabo katerega koli od zgoraj navedenih metod in pls plačati v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila Sbk.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko se je končal.

Če vaše naročilo zaprta zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek na Sbk.si.

Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in paket:

Vse elemente, ki so preverjene in tudi pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža paketa prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15-60 dni in bi se lahko malo dlje, da nekateri ledina.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili paket prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Vrne in Vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če je paket izgubljen, poškodovan v tranzitu, ali je prejel napačen element.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, nam bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.


  • Funkcija: Jajce Stiring
  • Material: Kovine
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Jajce Orodja Tip: Jajce Beaters
  • Številka Modela: Jajce Orodja
  • Eggbeater O Metodi: Strani
  • Primerna: Jajca, testo, smetano in mešani omake, itd.
Bigcity81 2021-02-09 Very light small quality but for the price it will do what it will do 4/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice