Inovativne Havajih Lobanje Tiki Vrč Ročno poslikane Keramike Cocktail Pivo Skodelico Velikonočni Islander 520ml Maori Tiki Vino Piti Vrč

Inovativne Havajih Lobanje Tiki Vrč Ročno poslikane Keramike Cocktail Pivo Skodelico Velikonočni Islander 520ml Maori Tiki Vino Piti Vrč

SKU: s9588

Nov izdelek

€14.42 €12.26
Oznake: retro lobanje vrč, stekla lobanje vrč, tiki skodelice set, naslikal ram lobanje, večino tiki vrčkov, moai, tiki skodelice moet, vrt gnome, lobanja vrč goth, čarobno bedak.

Bullet Točk:

1、Kakovostnih Materialov: To tiki vrč je zgrajen iz trpežne keramičnih materialov, BPA-free , nestrupena, varna.Keramične skodelice nagnjeni, da pijačo hladno več kot dobro.

2、Smešno Design: Gostje radi zabavno element tiki očala za svoje cocktail, in bo prav gotovo govori o tem, s prijatelji.Ustvarite poseben koktajl za vsako tiki vrč, in naj se zabava začne!Izpolnite te kul skodelice z rum, mai tais ali pina coladas in vsakdo bo nosil travo skeče, preden ti to veš!

3、Čudovito Darilo: cocktail vrč barve so živahne, Zabavna za uporabo s super edinstven videz,veliko darilo za moške, ženske, rojstni dan, počitnice,božič,Zahvalni dan itd.

4、kot Nalašč Velikost: Usta premer: 3.66 cm, višina: 6.69 palca,ima 17.5 unč, kot Nalašč za vaš tipičen poletje plaža,otok pijače.Tudi,super za hawaiian luau tiki, tiki koča ali pokrivanja okraski.

5、Prosimo, Upoštevajte: To vrč ni primeren za pomivalne stroje ali mikrovalovne pečice.

Opis:

1. Tiki pokal je keramični pijač plovila, ki je nastal v Združenih državah amerike, v sredini stoletja Tiki in tropskih-tematskih restavracij.Zato je menila, da je treba najprej je treba razviti tako, da Ne Plaži Comber.Izraz "Tiki vrč", je splošni izraz za kiparskih pitne pripomočki, ki opisujejo slike Melanezija, Mikronezija ali Polinezija, kot tudi zadnje slike, povezane s tropskih ali deskanje.

2. Po Maori mitologije, Tiki je človek ustvaril Boga.Kot vsi vemo, Tiki je človeško-oblikovan steber izrezljane iz lesa ali kamna v Oceanu Polinezijski kulturi.To Tiki steber predstavlja predstavnik Polinezijski prednikov.Kot totem polov, Severno Ameriški Indijanci, ti tikis se bo nahajal na pomembnih področjih South Pacific island narod.

Značilnosti:

1. Izdelek je narejen iz visoko kvalitetnih keramičnih materialov, ki ne bo povzročil nobene škode za vaše zdravje, zdravje in varnost in varstvo okolja.

2. Ne samo, da se lahko uporablja kot pokal, ampak tudi kot dekoracijo, obrt, in okrasite svojo sobo.

3. Prvenstvo je težka, z močno roko, se počutijo, in debele občutek življenja.

4. Vaše roke ne bodo počutili preveč vroče, ko držite to pokala v poletnih mesecih, ne počutim preveč hladno, pozimi Pa ohranja vodo toplo, in to je dekoracijo.

Specifikacija:

Material: keramični

Zmogljivost: 520ml

Neto teža: približno 514g

Višina: približno 17 cm/6.69 v

Kaliber: o 9.3 cm/3.66 v

Seznam Vsebine:

1*Tiki Pokal

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 1 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.


  • Material: Keramični
  • Funkcija: Dekoracijo, Obrti Darilo
  • S Pokrovom ali Ne: No
  • Številka Modela: ypical summer beach, island drinks cup
  • Funkcija 1: Rojstni dan, POČITNICE, Božič, Zahvalni Dan darilo

Podobni izdelki

Uspešnice