Extra Močan Anti Ptica Neto Najlon Vrt Mrežnega Očesa za Sadje, industrijsko Rastlino Drevo Večkratno Varstvo Zajema Proti Ptica Jelen

Extra Močan Anti Ptica Neto Najlon Vrt Mrežnega Očesa za Sadje, industrijsko Rastlino Drevo Večkratno Varstvo Zajema Proti Ptica Jelen

SKU: s9019

Nov izdelek

€7.91 €5.86
Oznake: gl1500 valkira, mreža proti komarjem roll, čipke nylon mesh, najlon zalogi, ribe obsega strešnik, crop zgornji del ženske, bird repel, dekor za vrt, ptica neto past, datoteka nohtov.

Opis

Specifikacije:

- Ptica Neto je ekonomičen in popolnoma zanesljiv v plant protection system.Uporablja vse leto, lahko zaščito rastlin pred ptice, ki ne more vplivati na žuželke " ključne naloge, kot so pollinating cvetje in devouring škodljive parazite.Prav tako lahko pustite dež doseže tal.

- Luknjo type: square in diamant

- Velikosti očesa: 1 cm / 1.5 cm / 2 cm / 2.5 cm / 3 cm / 4 cm / 5 cm /10 cm

- Širina: 200 cm / 500cm / po meri na voljo

- Dolžina: 5m, 10m, 15m, 20m, 25m, 30 ki je na voljo / po meri na voljo

- Količina: 1 PC

- Material: PE, PP z UV zaščito in najlon

Uporaba:

Pletene anti ptica mreže nudijo dolgotrajno zaščito za vse vrste rastlin in rastlin proti vsem ptic in zveri.To ustvarja ptica-dokazilo sklope, ki omogočajo vse svetlobo in vlago, da dosežejo svoje pridelke.Lahko rešili ptica težave na vaš rastlin, pisarniški kompleks, skladišče, športni objekt, ali skoraj kjerkoli enostavno in poceni.Vžigalnik-teža Standard.

1) Ta izdelek se lahko uporablja v povezavi s sadjem kletke, za pokrivanje streh.

2) HDPE ptica mreže lahko uporabljajo tudi za pokrivanje ribniki za zaščito rib iz čaplja napadi, hkrati pa tudi vodenje iz listov.

3) Vžigalnik-teža Standard Ptica Neto pogosto sprejemljivo na znotraj delovnih mest, kot so skladišča, stropi in za začasne rešitve.Težji Strukturnih Ptica Neto, je bolje, zavarovanje proti sončni svetlobi in mehanskimi poškodbami v zadnjih letih.

Pregled:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti;

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barvo, ki je prikazana na slikah.Hvala!

2. Prosim, odpusti 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.


  • Nastavite Vrsto: No
  • Material: Najlon
  • Poreklo: CN(Izvora)
Levjinsky 2021-07-08 I tried to cancel the order 1 minute after ordering, and the seller didn't cancell it. Poor quality. 1/5
JQuiller 2021-06-21 conforme 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice