Napihljivi Igrajo Center Otroški Napihljivi Prebijanje Bazen Razstrelili Vode Center za Fante, Dekleta, Stari 3 in Gor na Prostem Vode Zabavna dejavnost

Napihljivi Igrajo Center Otroški Napihljivi Prebijanje Bazen Razstrelili Vode Center za Fante, Dekleta, Stari 3 in Gor na Prostem Vode Zabavna dejavnost

SKU: s84969

Nov izdelek

€126.30 €64.41
Oznake: bazen dodatki fuente, veliki bazen, bazen slap, tanko bazen float, bazen dodatki za pse, infaltable betonski bazen, bazen igrače potop, bazen swim, swimava napihljivi bazen, bestway filter.

Napihljivi Igrajo Center Otroški Napihljivi Prebijanje Bazen Razstrelili Vode Center za Fante, Dekleta, Stari 3 in Gor na Prostem Vode Zabavna dejavnost

Opisi: pri Tej dejavnosti zabava center je zelo primerna za otroke, starejše od 2 let.To je dinozaver ali prazgodovinske temo.Igrate lahko 4 igre v igri, center, in vaši otroci bodo všeč.

Značilnosti:

1. Napihljivi igrajo center je slide ploščice z dodatno oblazinjenje, da se zagotovi, da je vaš otrok zaščiten pred škodljivimi pade.To je priročno možganov plug na bazen tla za enostavno čiščenje.

2. Komplet vsebuje tudi popravilo obliž.Opis igre: Na napihljivih igral center vključuje 6 pisane 3/8-palčni plastične igrače, žoge

3. Metanje ring-s priloženim >žogo meče v paketu-otroci " pozornost izboljšuje obroč in smešno kroglice, ki se uporabljajo v tej igri.

4. Tobogan-premičnine vgrajen dinozaver arch brizganjem vode v bližini prebijanje bazen z mehko in brizganjem vode, ki lahko priključite vrtno cev.

Tehnični podatki(o):

Napihnjene velikost-131 cm dolge x 90 cm x 44 cm visoko (3.3 m x 2.3 m x 1.1 m)

Vode kapaciteta: 74 litrov (280l), 6-palčni stene višine, uporabite največjo globino vode označi na bazen steno

Največja teža: 178 kg

Dodatki: vgrajen brizgalk, dinozaver obroč in vulkan igre roller, 6 pisane plastične kroglice, tobogani in mehko ciljne blazinice, deflacija zamašek, popravilo obliž.

Seznam Vsebine:

1 x Napihljivih Igral Center

Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden jo kupite.

Vsa naročila, bo poslana v 1-4 delovnih dni po plačilu potrditev.

Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Air Mail za manj kot 2 kg blaga ,običajno bo trajalo 25-45 delovnih dni(v nekaterih državah je lahko veliko več) ,če morate blago zelo nujno ,prosimo, kontaktirajte nas za DHL itd .Bomo izračunati stroške pomorskega prometa za vas .Vedno se o 3-7 dni, da pridejo.

Depozitni je varen za kupce in za prodajalce, vam priporočamo, da izberete Depozitni,ki ga podpira Kreditne kartice,

Denar bookers, Visa, Master-kartico, Western union itd.

Če vi potreba rabiti "drugih" plačila,se obrnite na nas po e-pošti ali sms.

Plačilo mora biti končan v roku 7 dni, če so nekateri težko, mi prosim sporočite.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: Otrok
  • Številka Modela: Napihljivi Igrajo Center za Otroke, Prebijanje Bazen Dvorišče Vode Center za Boy
  • Vrsta: bazen
  • Funkcija: Bazen
  • Padec ladijskega prometa: Sprejemljiv
  • Postavka Vrsta: Varnost plavanje float

Podobni izdelki

Uspešnice