Lahki Kolo Spredaj Gori Dojenček Prevoznik Otroci Prednji Sedež Baby Sprednji Nosilec Koles Prevoznik Sedež Zložljiv Otroški Kolesarski Sedež

Lahki Kolo Spredaj Gori Dojenček Prevoznik Otroci Prednji Sedež Baby Sprednji Nosilec Koles Prevoznik Sedež Zložljiv Otroški Kolesarski Sedež

SKU: s6931

Nov izdelek

€37.40 €27.30
Oznake: kolo avto nosilec, kolo hitch rack, kolo prtljažnika, kolo stojalo za avto, izposoja prtljažnika, kolo avto stojalo, kolo nosilec spredaj, izposoja avto nosilec, izposoja žar, kupiti avto, kolo nosilec.

Bullet Točk:

1、Varno in Udobno: izposoja sprednji sedež, ki omogoča, da pazi na svojega otroka in cesti.Debel oblazinjeni blazine za optimalno udobje.In kolo sedeža značilnosti priročen ročaj ograje za boljši oprijem za povečanje stabilnosti in varnosti.Pedala nudijo varnost ostalo za vaše otroke na noge.

2、Enostaven za Namestitev: otroci kolo sedeža je enostavno namestite na vaše kolo, ni potrebna orodja.In to je primerno za gorska kolesa, hibridna kolesa, fitnes kolesa.

3、Spredaj Gori Sedež: otroci kolo sedeža funkcije spredaj nameščena načrtovanje, boljši pogled in bolj prijetno kolesarjenje za otroka in ta otrok kolo sedeža je odporen na zagotoviti otroku varnost v vse možne razmere.

4、in Priročno Zložljiv: otroci kolo sedež je zložljiv in lahek za enostavno shranjevanje in prevoz.

5、priročen ročaj ograje: otroci kolo sedeža spredaj nameščena, izrazit s priročen ročaj ograje, in pedala in več podrobnosti zasnove, da vam in vašemu otroku najboljšo izkušnjo vožnje.In otroci kolo sedeža funkcije snažan aluminij zlitine cev lahko nosi največjo težo 20 kg (44lbs).

Opis:

Ta kolesa spredaj sedež, ki omogoča, da pazi na svojega otroka in cesti ob istem času.Je zložljiv v kompaktni velikosti za enostavno shranjevanje in prevoz.

Značilnosti:

Izposoja sprednji sedež, ki omogoča, da pazi na svojega otroka in cesti.

Debel oblazinjeni blazine za optimalno udobje.

Priročen ročaj ograje za boljši oprijem za povečanje stabilnosti in varnosti.

Pedala nudijo varnost ostalo za vaše otroke na noge.

Snažan aluminij zlitine cev lahko nosi največjo težo 20 kg (44lbs)

Enostavno namestite na vaše kolo, ni potrebna orodja, ki se kolo sedeža post: v 31.8 mm/1.25 v(približno).

Zložljiv in lahek za enostavno shranjevanje in prevoz.

Tehnični podatki(o):

Material: Aluminij zlitine

Velikost: 40 * 21 * 45 cm / 15.7 * 8.3 * 17.7 v

Teža: 1312g / 2.9 lb

Seznam Vsebine:

1 * Otroški Sedež Za Kolo


  • Material: Aluminij
  • Zmogljivost (Obremenitev): Drugo
  • Blagovna Znamka: RIDECYLE
  • Zavorni Sistem: Drugo
  • Ime: otroški sedež za kolo
  • Vrsta: Avto Police
  • velikost: other

Podobni izdelki

Uspešnice