Ustvarjalne Multi-funkcijo, Odpirač za Steklenice, Kozarce Odpirač Off Steklenico Twist Grip Odpirač Hitro Vsakdanjo Uporabo, Enostavno Odpiranje Pokrova, Kuhanje Orodje

Ustvarjalne Multi-funkcijo, Odpirač za Steklenice, Kozarce Odpirač Off Steklenico Twist Grip Odpirač Hitro Vsakdanjo Uporabo, Enostavno Odpiranje Pokrova, Kuhanje Orodje

SKU: s6713

Nov izdelek

€5.81 €4.06
Oznake: steklenica odpirač za plastične steklenice, pripravljen rezilo, kozarec za pivo, bottle open, vsakdanje življenje, lovec majica s kratkimi rokavi, zlato napkin obroč, jar odprta, yee, odprite pokrov.

ODPRITE KATERIKOLI KOZAREC IN STEKLENICO ENOSTAVNO

To jar konzerve je dovolil, da bi se odprli steklenice in jeziček na vrhu pločevinke z ne pritiska na ljudi prsti.Ne borijo za odpiranje steklenic več!Vsako gospodinjstvo bi moralo imeti eno.

Antiskid ročaj

Lepe in ukrivljene antiskid ročaj, bolj udobno za uporabo.Da vsaka steklenica usta bolj stabilno, bolj uspešni.

Zasnovan z naravnost trak iz gume

trdno zagrabi pokrovi, ki ali iz nerjavečega jekla, tinplate ali plastike, kot so: steklenico vode, maraschino, češnja, marshmallow, melase, marmelada, konzervirano sadje, Arašidovo maslo, paradižnikov ketchup, čili omako, zgrabi držite vseh pokrov ali je tovarniško zapečateni s film in ne skrbite, zdrs,udoben in dober prijem.

Pogosto se uporabljajo

Primerna je za različne vrste steklenice, pokrovi, jar, pokrovi, lahko pokrovi, fižol pločevinke, škripcih, pokrovi, soda in brezalkoholne pijače, pokrovi.Lahko odpirač je zelo vzdržljiv in enostaven za shranjevanje v vsaki situaciji v kuhinji.

Priročno shranjevanje

Mogoče neposredno adsorbira na površini hladilniku, Ni treba kupiti, lahko odpirač, le ta lahko opravijo vse delo.

Odlična Ideja Za Darilo

Priročnik Lahko Odpirač je odlično darilo ideja za svoje družine.Uživali !

Prenosen in Lahek

Primerno za potujejo z vami ali za peko na žaru, lahko dajo v torbi, paket povsod, velja, da odprete jar, steklenico vode in prstan pull lahko.

Package inclueds: 1 x kozarec odpirač


  • Kovina Tip: Plastični
  • Številka Modela: JO01
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Odpirači Za Vrsto: Jar Konzerve
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Konzerve

Podobni izdelki

Uspešnice