1pc Večkratno uporabo, Čepenje-brezplačno Ženski Pisoar Orodje 9x5x8cm na Prostem, Potovanja, Camping Prenosni Večkratno uporabo Ženski Pisoar Dodatki

1pc Večkratno uporabo, Čepenje-brezplačno Ženski Pisoar Orodje 9x5x8cm na Prostem, Potovanja, Camping Prenosni Večkratno uporabo Ženski Pisoar Dodatki

SKU: s6205

Nov izdelek

€1.41 €1.39
Oznake: bazen dodatki fuente, zložljivi smeti, katana meč, tabor zunanji šotor, spalnica furnitur, dacia delovna halja pribor baule, na prostem orodje, metulj noži trener, multitul, mednarodna potovanja, dodatki.

*Sovražim "lebdijo" v javnosti, ženske' soba, verjamem, da ste preveč - S tem ženske lijak, lahko ostanejo proč od umazane javna stranišča.

*Za post-op in post-poškodbe bolnikov, grem na stranišče, je nočna mora zaradi bolečin, ta ženska uriniranje, napravo, ki jim omogoča, da se osredotoči svoje majceno v stranišče brez dobili v contortions in ne, da bi sedel na školjko sedeža.

Glavne Značilnosti:

*Spremenite Tradicijo Način in Lažje Življenje

Čepenje-brezplačno žensk pisoar vam omogoča, da vstane in pee brez skrbi, vse džungle, zasneženih zim, in umazane straniščne v javnih straniščih.Lahko brezplačno sami v situaciji, da je neprijetno, da gredo na stranišče.

*Dober Pomočnik Življenje

Dejavnosti na prostem in potovanja, prilagodljiv tok lahko pomaga rešiti problem, da bi šel na stranišče brez wc, prav tako lahko pomaga ranjencu, naj ji stojijo na stranišče, se izogibajte čepe bi telesna bolečina.

*Ergonomija in Splash-Proof Design

Ko sprejme ukrivljeno zasnovo, ki ustreza ženskega telesa, velik-polmer struktura modela za učinkovito preprečevanje urin iz razlitje, tok načrta za tekoče odvajanje, omogoča ženskam, da stojijo in uriniranju brez čučanj.

*Za večkratno uporabo in Zložljiv

Za vse dejavnosti na prostem, lahko odstopi ženski pisoar naprave v vrvico za zavezovanje vreče in ga nosite okoli.tako enostavno in priročno, ne zavzamejo prostora.Z njim se vam ni več treba skrbeti dirtiness javnih stranišč.

*Skrbi za Vaše Zdravje

Ženski tok je izdelan iz mehke in prožne medicinskega silikona, brez škodljivih snovi, ki preprečujejo vonj, varnejše in lažje čiščenje.Lahko speremo z milnico za večkratno uporabo.

Ročaj Bolj Učinkovito Vaše Vsakdanje Zadeve Življenja

Z Uporabo Metode

Specifikacije:

Material:Silikona

Funkcija:Omogoča Ženskam, da Lulat Stoje

Teža izdelka:46 G

Velikost izdelka:9 × 5× 8 cm

Vsebina Paketa:

1 × Večkratno Uporabo Ženski Pisoar

Opomba:

*Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

*Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.


  • Feature5: Care for Your Health
  • Feature2: A Good Helper of Life
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Silikonski
  • Feature1: Change The Tradition Way and Make Life Easier
  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Feature4: Za večkratno uporabo in zložljiv
  • Funkcija: Omogoča Ženskam, da Lulat Stoje
  • velikost: 9x5x8cm
  • Vrsta: Žep, Multi Orodja
  • Feature3: Ergonomics and Splash-Proof Design
Ghettomexg91 2021-06-13 Conform to the description, not tried yet. 5/5
Therock 2817 2021-05-27 They are garbage. 1/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice