Naravna Catnip Palice Hišnih Mačk Varnost Igrač Molarno Zobna Pasta Vejo Čiščenje Zob Silvervine Mačka Prigrizki Palice Hišne Potrebščine

Naravna Catnip Palice Hišnih Mačk Varnost Igrač Molarno Zobna Pasta Vejo Čiščenje Zob Silvervine Mačka Prigrizki Palice Hišne Potrebščine

SKU: s6008

Nov izdelek

€0.20 €0.10
Oznake: žogo catnip, pletene igrače za hišne živali, mačka za igrače, mačja igrača, mačka catnip igrača, cat stick igrača, mačka drevo, les, vrata gato, gosenica igrača, mačka laserski kazalec.

Bullet Točk:

1、Vznemirja Mačke: Silvervine palice so zelo priljubljena mačji obrat imenuje mačka težava rešitev.Najbolj mačke so zelo navdušena, ko so vonj, lizati, ali okus, Polygonum matatum.

2、Ostanejo Zdravi: Študije so pokazale, da mačke, ki radi jedli bolj zdravo.Silvervine palice so učinki preprečevanje težav in stabilizira krvni obtok.

3、Pomoč Mačka se Sprostite: Silvervine palica je naturalstimulant za mačke.Le ko mačke vonj edinstven vonj, bodo začeli, da se sprostite in spustite sami.

4、Več Funkcij: Ko mačke, izgubijo apetit, dodaj malo silvervine palico v prahu za povečanje mačke' apetita; lahko pomaga mačke čiste zobe, povečanje apetita, svoje razpoloženje in se sprostite.

5、Naravnih Materialov: iz naravnih materialov, naravno rjava mata chinensis je izbran, ki je dolgotrajen vonj.Aroma lahko se sprostite telo in duha.To je bogata z železom, kalija in drugih mineralov, ki pomagajo domače boljše vsrkavanje hranilnih snovi.

Specifikacija:

Ime: Silvervine Palice

Tip: hišnih mačk žvečiti igrača

Teža Na Package: približno 10 g

Barva: les barva

Dolžina: o 11*0.5*0.5 cm/ 4.33*0.2*0.2 v

Pakiranje Velikost: približno 14*6*1cm/ 5.51*2.36*0.39 v

Seznam Vsebine:

5*Silvervine Stick

Značilnosti

1. Ni priporočljivo za mačke po 2 mesecih nosečnosti in mačke.Ko prejmete molarno držijo, če ni močan vonj, prosimo, odprte površine skorjo, znotraj je bolj dišeče, in mačka, da vam bo všeč več.

2. V silvervine palice so z globo izdelave, dobre kakovosti, in paličice so bogate in dolgotrajen vonj.


  • Material: Les
  • Vrsta: mačke
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Igrače Tip: Drugo
  • Je Pametno Napravo: No

Podobni izdelki

Uspešnice