2021New Atlanta Šport Opremljena Klobuki Kul Baseball Kape za Odrasle Ravno Vrhunec Hip Hop Pismo Opremljena Skp Moški Ženske BlackпанамаClosed Pojdi

2021New Atlanta Šport Opremljena Klobuki Kul Baseball Kape za Odrasle Ravno Vrhunec Hip Hop Pismo Opremljena Skp Moški Ženske BlackпанамаClosed Pojdi

SKU: s5769

Nov izdelek

€4.23
Oznake: črna kapa, šcitnikom moški, bob klobuk, pokrivalo moški, Daiwa Klobuk, vrnitev žoge, kapa klobuk, baseball kapa s šcitnikom moški, klobuk šport, klobuk.

Postavka posebnosti

Blagovna Znamka:NoEnName_Null Oddelek Ime:Izobraževanje Odraslih

Material:Bombaž Spol:Unisex

Slog:Priložnostne Trak Tip:Nastavljiva

Številka modela:DD Klobuk Velikost:Ena Velikost

Vzorec Tip:Pismo Postavka Vrsta:Baseball Caps

barva:yanse*0

Opis Izdelka

Dobrodošli na Obisk Moje Trgovine

Naša trgovina zagotavlja visoko kakovost izdelkov in najboljšo storitev za vsakogar , če želite več informacij , pls povej mi, asap , bomo odgovor je v 12hours .Če vam je všeč naša trgovina , pls dodati, da shranite seznam , najlepša hvala !

lahko mix da imamo veliko stilov kape ,lahko stik z mano, da bi dobili moj album povezavo .

Slika :

Opomba :

1. Običajno, smo ladja v roku 24 ur po plačilu doseči račun!Ampak, če se element, ki je na zalogi, ali slabo vreme itd nekaterih drugih razlogov, kontaktirali vas bomo v prvi čas.Potem lahko greste na čakanje ali izberite drug proizvod, da ga zamenjate.Prav tako lahko prekličete naročilo in izberite razlog, kot je "kupec vrstni red narobe izdelek".Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje.^_^

2. mi ladje na naslov, ki je pokazala na Sbk.si , zato prosimo, da poskrbite, vaš naslov, ki je pravi naslov, da preden ste plačali .Če ste nam je dal napačen naslov in paket poslali nazaj , to ni naša krivda , ga je treba plačati za ladijski promet pristojbina , bomo poslati še enkrat , upam, da boste razumeli , najlepša hvala .

Plačilo:

1. Sprejemamo DEPOZITNI, kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Izberete način, ki je najbolj primerno za vas.prosimo konča plačilo v času, če se boste odločili za nakup naših predmetov.

2. Smo le ladja blago po plačilu končan.

Dostava :

1.Zagotavljamo vam, da ladja v roku 48 ur po za potrditev plačila (razen Počitniških)

2.Čas dostave: EMS:5-14 dni.DHL/UPS:4-7 dni.HongKong ali Kitajska post air mail:10-45 dni.

3.Če niste prejeli element na Čas Dobave ali kakršna koli vprašanja ,se obrnite na nas po e-pošti v najkrajšem možnem času ,običajno, bo vaše prejete odgovoril e-pošti v roku 24 ur.

Politika Vračanja :

1. Po tem, ko ste prejeli paket, prosimo, pišite nam v roku 3 dni, če ne boste zadovoljni ali pa so poškodbe v prometu.Vendar pa se morate, da nam fotografije, ki jih je za to dokazati .

2. Če želite, da se vrnete elemente, prosimo, da jih v enakem stanju, kot je bila poslana.Povrnili vam bomo ste po tem, ko bomo prejeli, vendar znesek za vračilo ne bo vključujejo stroške pomorskega prometa.

3. Prosimo, dovolite do 5 Delovnih Dni, za nas, za obdelavo vaših vrnjene artikle.

Pozitivne Povratne Informacije :

1 Povratna informacija je zelo pomembna .

2 Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, Post dobre povratne informacije za nas, prosimo, bomo to za vas tudi in vam popust pri naslednjem naročilu .

3 Če ste nezadovoljni z našo elemente, prosim, ne nam negativne povratne takoj.Najprej obrnite na nas, mi vam nudimo rešitev.Če ne, Negativne povratne informacije, ni prepozno.

Pogosta VPRAŠANJA :

Q: ali obstaja Številko za sledenje moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo številko za sledenje, in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.

Q: sem prodajalca, rad bi, da nakup več kosov svoje predmete, kaj veleprodajno ceno?

A : Zdravo, hvala za vaše vprašanje, če bi si želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno.Hvala za vaše sodelovanje!


  • Postavka Vrsta: Baseball Caps
  • Funkcija: Večfunkcijsko
  • Datum Izdaje: Summer2021
  • Trak Tip: Nastavljiv
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Uporablja Sezone: Štirje Letni Časi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vzorec Tipa: Pismo
  • Slog: Priložnostne
  • Primerno Sceno: Na prostem
  • Spol: Unisex
  • Material: BOMBAŽ

Podobni izdelki

Uspešnice