4PCS Razpoložljivi za Smeti Vrečko Sili Prenosni Bruhanje Vrečke Urina Torba Mini Mobilna Stranišča Priročno Unisex Otroci Uporabo na Prostem

4PCS Razpoložljivi za Smeti Vrečko Sili Prenosni Bruhanje Vrečke Urina Torba Mini Mobilna Stranišča Priročno Unisex Otroci Uporabo na Prostem

SKU: s4779

Nov izdelek

€2.98 €2.00
Oznake: jacuzzi, spa, dell lcd e7270, vrečko za bruhanje, za enkratno uporabo vrečke za bruhanje, jajce igrača, razpoložljivi bruhanje torbe kos, dell vostro zaslon, razpoložljivi oblačilo torbe, zabavna igrača, leni rumenjak.

Značilnosti:

Velikost izdelka:20*15*2 cm

Na embalaži izdelka:PE

Pakiranje velikost:20*15*2 cm

Zmogljivost:približno 600-700 ml

Izdelek material:polimer vode absorbira smole

Opis:

1.Unisex design:Razpoložljivi pisoar vrečko za unisex design.To bi lahko absorbirajo urin, bruhanje ali drugih tekočih odpadkov, in jo spremeni v brez vonja, polivanju gel.

2.Sanitarni za enkratno uporabo urina / bruhanje vrečke z unisex model za vsakogar(odrasli/otroci/Starejši), za uporabo enostavno.idealen za prometne zamaške, slabost od seasick, airsick in carsick, oslabljena mobilnosti, otroško stranišče v javnih prostorih, neznatan usposabljanje, kampiranje, pohodništvo,itd.

3.Gel kristali bi urina pojdi trdno v trenutku, ne pušča, sealable, tudi z glavo navzdol.

4.Narejen je iz premium netkanih Tkanin, in PE.Higienično, brez vonja, strupenih, okolju prijazen .

5.Prenosni dovolj, da se prilega v vaš žep ali vozila, škatle za rokavice.Kompakten in za enkratno uporabo,priročen za uporabo.

Package vključeni��

4PCS/SET sili vrečko

Opombe:

1. 1 palec = 2.54 cm

2. Prosimo, ukrep, ki ga sami izberejo prave velikosti.

3. Zaradi razlike med različnimi prikazi, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!


  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice