Jogurt Starter Domač Jogurt Kvas Priročno, Varno Probiotičnih Fermentacijo Agent Jogurt, Zaradi Česar Orodje Kvas Piva Peko Orodja

Jogurt Starter Domač Jogurt Kvas Priročno, Varno Probiotičnih Fermentacijo Agent Jogurt, Zaradi Česar Orodje Kvas Piva Peko Orodja

SKU: s4670

Nov izdelek

€3.36 €1.84
Oznake: cev vrenju, vina na kvasovkah, jogurt, activ suhega kvasa, suhega kvasa, pan vrenju, pribor orodje za kuhinjo, kruh kvasa, rezalnik veget, kvas.

Bullet Točk:

1、Veliko Prednosti: Je doma narejen jogurt je brez konzervansov, brez barve in prekomerno sladkorja, potrebujete samo naravno mleko in starter.

2、Domače Breadfast: Dodajte kokosovo, je jogurt se lahko uporablja kot zajtrk, dodajanje orehov in piškoti, se lahko uporablja kot prigrizke.V jogurt starter naredi vaš dopust še bolj smiselno.

3、Starš-otrok Interakcije: lahko bi jogurt z otroki,ne samo vadbo sposobnosti otrok, ampak tudi jedel kot otroške hrane.To je zelo praktičen in varen izdelek.

4、Mleka Izbirno: Izberite mleko z relativno čistega mleka kakovost, in ne preveč postopki predelave mleka (mleko z visoko vsebnost kalcija in pasterizirano funkcionalne mleko in drugi postopki predelave, ki niso priporočene za uporabo in uspeh se bo v primerjavi nizka).Mleko v prahu je pogosto tanjše.Priporočljivo je, da uporabite čisto mleko.

5、Sušen, Jogurt: uspešno jogurt je tofu, kot so, in okus kaže, da beoriginal.Če želite okusiti malo kisle lahko dal uspešno fermentirano jogurt v hladilniku za približno 3-5 ur.Tam je tudi proces fermentacije v hladilniku.Ta proces bo jogurt okus bolj mehak in jogurt bolj utrjeni.

Specifikacija:

Sestavine: maltodextrin, lactobacillus acidophilus, itd.

Neto vsebina: približno 10 g (10packets * 1g/zavitek)

Uporaba in doziranje: 42-45 ℃ fermentirano 1L jogurt

Shranjevanje načina: shranjevanje zamrznjene

Rok trajanja: 18 mesecev

A PackingList:

1 Vrečko Jogurt Starter(10 paketov)

Opomba: Če nimate ustreznih izkušenj, ne dodamo sladkor, preden jogurt.Po vrenju je uspešno, dodamo rozine, medu ali drugo sadje narežemo na majhne koščke v jogurt glede na osebne preference (pazite, da ne dodaj sadja z visoko vsebnost vitamina C, kot so kivi, sadje, skupaj z jogurtom, drugače okus bo adstrigentno.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Lahko bi na Debelo in padec ladijskega prometa Naročilo?

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.In normalno, da ne pustite vse informacije o nas na parcele.

2. Kako dobiti informacije o sledenju?

Sledenje informacij bo na voljo v 5-10 dni po tem, ko je bila prihajajo ven.Pišite nam, če imate težave v sledenje podatkov.

3.kaj pa, če dobiš proizvode z napako ali ne prejmete izdelka v varstvo časa?

Če niste zadovoljni z izdelki, ki jih prejmete ali ne prejmete , se obrnite na nas takoj, ko ga prejmete, preden odprete spora.Mi bo dala najboljšo rešitev.

Dostava in paket:

Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.

Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.

Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejemate

napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije :

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.


  • Rok Uporabnosti: 18 mesecev
  • Certificiranje: CIQ
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Peko & Pecivo Orodja Tip: Drugo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime: jogurt pecilni prašek
  • Številka Modela: Jogurt Starter
  • Sestavine: Maltodextrin, lactobacillus acidophilus, itd.
  • Vrsta: Peko & Pecivo Orodja
  • Neto vsebino: 10g
  • Komplet Število: 1
Gyurza333 2021-02-15 The goods is according to the description 5/5
Mandas41 2021-01-26 The parcel came to pritirku, for a very long time, I did not hope that I would receive it. In the case I did not try, I'll cancel as I try. And that for a long time there was a parcel, then the wine is not a seller, but our mail. Thank you. 5/5
Shah Sab55 2021-02-20 ok 5/5
Shkoly2012 2021-04-03 I received the goods for almost a month I waited well that we will try to make homemade yogurt I hope it will be delicious;) 5/5
Fco Alvarez Glez 2021-01-28 Заказ шёл целый месяц.Наружно описанию соответствует.За месяц продаван поднял цену практически в двое чем сделал следующие заказы не релевантными.За такую цену я лучше готовый биоёгурт в магазине покупать буду-мороки никакой.По новой цене однозначно НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!! 3/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice