MEROCA Kolo Krmilo Prijemala 130 mm in za 22,2 mm Ročaj Bar Gume Končni Prijem za Več Hitrosti Izposoja Gorskih BMX Floding

MEROCA Kolo Krmilo Prijemala 130 mm in za 22,2 mm Ročaj Bar Gume Končni Prijem za Več Hitrosti Izposoja Gorskih BMX Floding

SKU: s4571

Nov izdelek

€1.70 €1.56
Oznake: oprijem, dk bmx prijemala, bmx oprijem, motorno kolo grip ročaj, ergon kolo ročaj prijemala, zelene kljukice bmx, kolo bmx, Krmilo, oprijem mtb, kolo krmilo oblazinjeni ročaji.

Površina je gladka, ročno počuti fino, anti-skid občutek je močna, je zelo trpežna in enostavna za čiščenje; notranji steni je non-slip in las vzbujajoči design.Nemoteno nepremočljiva učinek je veliko boljše druge blagovne znamke goba prijemala na trgu.

Material: Silikon Teža: ±35 g/par (teža vtič je 5g) Specifikacija: dolžina: 130 mm Debelina: 3.6 mm (z ročajem vtič) Veljavni modeli: gorska kolesa, zložljiva kolesa, cestna kolesa in druge modele z ročajev vrat premer mm 22.2 Namestitev: Mokro notranje stene pokrova in krmilo, in nato potisnite v krmilo. (Če to ne deluje, lahko obrišite s čistilnim sredstvom in vodo za pomoč namažite) Počakajte, da se voda posuši.Opomba: Ko nameščate, push to počasi.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Širina(cm): 2,2 cm
  • Blagovna Znamka: MEROCA
  • Dolžina (cm): 13 cm
  • Material: Alluminium Zlitine+Silikagel
Weber Raymond 2021-06-25 Good product. Good seller. Recommended. 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice