Napihljivi izposoja Ležalnikov Zraka Kavč Lazy Bag Ultralahkih Navzdol Spalna Vreča Zraka Posteljo viseči mreži, Napihljiv Sedež za Plažo, Kampiranje Potovanja

Napihljivi izposoja Ležalnikov Zraka Kavč Lazy Bag Ultralahkih Navzdol Spalna Vreča Zraka Posteljo viseči mreži, Napihljiv Sedež za Plažo, Kampiranje Potovanja

SKU: s4500

Nov izdelek

€16.86 €12.64
Oznake: l spalna vreča, sklopka disk kawasaki, vrt, izposoja ležalnikov, celoten tabor postelja, zrak izposoja ležalnikov, nh napihljive vzmetnice, s zanko vrvi, pegless, plaža kavč, viseči mreži, swing.

Opis:

Enostavno Napihne: Če je vetroven dan, preprosto odprite usta izposoja ležalnikov v veter, da se napihnejo.Če veter je zanemarljiv, zaženete, le nekaj korakov z izposoja ležalnikov v roki, da se napihnejo.Ni potrebe za črpalko!

Anti-deflacija: Ko izposoja ležalnikov napihnjen, da bo ostal napihnjene za približno 24 ur.

Kvadrat-oblikovan vzglavnik: zgornji podporo za hrbet in skrbno načrtovana, ergonomski vzglavnik zagotavlja popolno udobje izkušnje.

Zaprtih prostorih, na prostem category: Primerna za številne priložnosti!Kot nalašč za kampiranje, prostem BBQs, kopanje na plaži ali ob bazenu, dvorišču, zabava in še veliko več.

Izjemno trajnost: dobro-pleteni lahka in tanka napihljivi izposoja ležalnikov je sestavljen iz visoko gostoto nepremočljiva 190T rip-stop-poliester in zidava v upreti se široko paleto ravno površin, vključno pesek, trava, sneg, voda in celo proda.

Značilnosti:

Ni črpalke je potrebno

Nosilna teža: 200 kg

Velikost : 200*70 cm

teža: 650g

Barva:: Kot prikazano

Material: 100% poliester

Opozorilo: Vodi proč od ognja, ostrih predmetov.Napihljivi kavč se lahko uporablja v vodo, vendar je NE uporabljajte kot reševalne opreme.


  • velikost: 200*70cm
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime: napihljivi kavč
  • Blagovna Znamka: Rooxin
  • Material: 100% Poliester
Diyorbek Odinabonu 2021-04-28 Very disappointed no exchange with the seller impossible to return the item 1/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice