Sončev Veter Zvončki na Prostem Nepremočljiva Ptica Metulj LED Luči Noč Stranka Dvorišču, Vrt Viseči Okras

Sončev Veter Zvončki na Prostem Nepremočljiva Ptica Metulj LED Luči Noč Stranka Dvorišču, Vrt Viseči Okras

SKU: s39969

Nov izdelek

€14.53 €8.71
Oznake: lučka na prostem sončne, zeleni prt, države pogodbenice luči, led niz batterie na prostem, mens outdoor luči, obrat led akvarium, cvet skica tatoo, lestenec ratana, boho svetlobe dekor, dekor led.

Značilnosti:

1. Sončna energija: Ne napeljave ali zunanje napajanje je potrebno hraniti wind chime'ON " in dobili neposrednega sonca.Polnjenje v dnevnem času in sijaj na noč.To je PRIPELJALO sončev veter zvončki luči wind chime delo traja do 6 -8 ur, ko je polna.

2. Sprememba barve: Naše sončne metulj vetru zvončki zasveti samodejno, v večernih urah in spremeniti sijaj na različnih barv, mirno in tiho naključno, kot je senzor za svetlobo.

3. Enostaven za namestitev: Ta sončne zvončki svetloba je visi kavelj, tako da jo preprosto pripisuje streho previsi ali dreves, ki v vaš vrt ali teraso.Nepremočljiva design je omejena na dež in vlago, kar omogoča daljšo uporabo življenje.To wind chime je idealno darilo za okrasitev dvorišču, vrtu, terasi, dvorišču, sprednji verandi in spalnica.

4. Nepremočljiva: Narejen iz trpežne in vremensko ABS plastike, št obliko, spremembo, ne zbledi, brez strahu, led in mraz.To solar wind chime ustvarja nizko toploto in je trpežna in varna, nepremočljiva stopnje IP65 z edinstveno nepremočljiva tesnjenje design.Brez skrbi, o električnih škodo med deževno ali zasneženih dneh.

5. Dobra darila: To romantično wind chime je idealna izbira za darilo za rojstni dan, mati dan, babica, mama, Zahvalni dan, Božič, Dan spomina.

Opis:

Ta nova sončna plošča je bolj učinkovito pretvorbo in uporablja več življenja, kot ga absorbira energijo precej hitro!Brez baterij potrebno, in umetne električne energije naredi življenje bolj prijazno.Sončne metulj wind chime v prostem z barvno spreminjajoče se je precej in je videti čaroben ponoči.

Specifikacije:

Vir svetlobe tip: led

Nazivna moč: 0,5 W

Napetost: 1.2 V

Življenje: 10000h

Material: plastika

Neprekinjen čas osvetlitve: od 6 do 12 ur

Skupna dolžina metulj vetru zvončki: 31inch

Skupna dolžina ptica vetru zvončki: 25 palca

Tip: metulj + 6 zvonovi, zelena ptica + 6 zvonovi (neobvezno)

Paket Je Vključeno:

1 * Solar Wind Chime

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.


  • Blagovna Znamka: Hoopet
  • Certificiranje: Noben
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Oblika: Cvetlični
Simply Drug 2021-06-30 Very nice! The lights turn on when it’s dark for about 3-4 hours. Lights changing colors. 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice