Toplote Difuzor Ploščo za Varčevanje z Energijo Trajne Indukcijske Adapter Ploščo z Ločljivi Ročaj za Boljšo Zaščito Kuhinjska posoda in pribor

Toplote Difuzor Ploščo za Varčevanje z Energijo Trajne Indukcijske Adapter Ploščo z Ločljivi Ročaj za Boljšo Zaščito Kuhinjska posoda in pribor

SKU: s3951

Nov izdelek

€17.39 €11.66
Oznake: xs max telefon primeru roza.

Opis:

1. Za odvajanje toplote ploščo dissipates enakomerno toploto in ne bo več-kuhar ali opekline na nekaterih področjih, s tem pa izboljšati kuhanje kakovosti.

2. Primerna za plinske peči, električni štedilnik, indukcijski štedilnik, itd.

3. Boljšo zaščito kuhinjska posoda in pribor.

Značilnosti:

1. Material: iz nerjavečega jekla, vzdržljiv in enostaven za segreje hitro in enakomerno.Primerna za plinske peči, električni štedilniki, indukcijski štedilniki, itd.

2. Funkcija: Za odvajanje toplote ploščo dissipates enakomerno toploto, širi enakomerno toploto na celotno ploščo, in enakomerno porazdeli na lonec ali ponev, brez nad-kuhanje ali pekoč nekaterih področjih, s tem pa izboljšati kuhanje kakovost, Ko jo kuhamo, toplotno občutljiv Za izdelke (kot je karamelni sladkor, riž in oves) in omake, toplote širjenje lahko pomaga.

3. Uporaba: Na indukcijski plošči je zelo primeren za elektromagnetno peči in plinske peči.Uporabite to ploščo za prenos toplote iz štedilnik za kuhanje pripomočki, kot so litega železa enamelware, bakreni lonci, kave, lonci, iz nerjavečega jekla, lonci, aluminija lonci in keramični lonci in vse pan.Prosimo upoštevajte, da to ne priporočamo, da uporabite to širjenje toplote za visoke temperature kuhanje na indukcijski površin.

4. Zaščito Kuhanje Pripomočki: Za indukcijo cooktop je odličen pripomoček, ki vam omogoča, da uporabite vse lonci in pribora, ki na najbolj indukcijski štedilniki.Vam ni treba kupiti drage indukcijski štedilniki, niti ne potrebujete, da kupite soline, ki so izpostavljene ognju; naša indukcijske soline so enostaven za uporabo, Shranjevanje in visoka učinkovitost, bo zagotovil daljšo življenjsko dobo za vaše kuhanje.

5. Prihranek energije: Naše difuzor omogoča kuhati več stvari z manj energije in toplote, s čimer se zavedali, vsestransko varčevanja z energijo.

Specifikacije:

Material: visoko kakovostno nerjaveče jeklo

Disk premer: 20#: o 19.4 cm/7.64 v, 22#: o 21,4 cm/8.43 v

Debelina: približno 3 mm

Seznam Vsebine:

1 x Toplote Difuzor Ploščo

Opomba:

1.Prosim, primerjajte velikost kuhinjska posoda in lonec s tem izdelkom pred oddajo naročila.

2.Prosimo, dovolite napako 0~2.54 cm zaradi ročnega merjenja.Hvala vam za vaše razumevanje.

3.Po uporabi, razbarvanje površine tablet je normalen pojav, ki ne vpliva na delovanje izdelka, niti ni na kakovost problem.

4.Priporočljivo je, da se pranje z roko.


  • Disk Premer: 20#
  • Posebnost Orodja Tip: Drugo
  • Debelina: približno 3 mm
  • Certificiranje: CIQ
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Material: Drugo, Visoko Kakovostnega Nerjavečega Jekla
  • Številka Modela: Toplotne odbor

Podobni izdelki

Uspešnice