Bluetooth RGB LED Poplav Luči Nepremočljiva Prostem LED Ulične Svetilke Krajine Zunanja Razsvetljava Zatemniti Vrtne Luči Reflektorji

Bluetooth RGB LED Poplav Luči Nepremočljiva Prostem LED Ulične Svetilke Krajine Zunanja Razsvetljava Zatemniti Vrtne Luči Reflektorji

SKU: s37549

Nov izdelek

€26.70 €18.69
Oznake: veliko na prostem svetlobo, rgb luz, rgb svetloba bela, vrtna svetilka, mens outdoor luči, lučka na prostem, dj laser, lli led poplav svetlobe, tkanine reflektor, poplav led.

LED Poplav Luči 1-2 Pack RGB Barva Spreminja, 20W Bluetooth APP Nadzor IP66 Nepremočljiva Prostem Zatemniti 16 Milijonov Barv 27 Načini za krajinsko Vrt Fazi svate

Opis:

Značilnosti:

* ENOSTAVEN ZA UPORABO: Enostavno upravljanje, pametnejše, bolj kot tradicionalni načini daljinskega upravljalnika.To spreminja naše življenje in naredi naše življenje pametnejši in bolj priročno.

* SMART BLUETOOTH APP NADZOR LED LUČI: Uporabnik lahko uporabite svoj telefon, da nadzor nad to led poplav svetlobe, samo odprite bluetooth in skenirajte QR kodo, da bi dobili APP, prenesete in odprete za nadzor žaromet, ki so neposredno.Zelo enostavno upravljanje, uporabnik lahko ga namestite na vrtu, IP66 nepremočljiva razred, lahko uporabnik nadzor svetlobe, tudi če se v deževnih dneh.

* GLASBA SIN. in var. ZDRUŽEVANJE FUNKCIJA: Ta RGB poplav svetlobe lahko spremembo barve, kot ritmu glasbe, to se lahko uporablja na kateri koli počitnice ali stranka, uporabnik lahko izbira njihovo prednostno glasbe, kot so romatic, mehko in tako naprej, ta pametni poplav svetloba prihaja z avtomatskim 27 načini z osupljivo barvno bo zagotovil pisano zraka.

* SPREMINJANJE BARVE POPLAV SVETLOBE: To spreminjanje barve krajine osvetlitev prihaja z 16 milijonov barv izbire, vse barve, da uporabniki kot lahko choosed&cotrolled prek telefon App.Barvita učinke bodo imeli, ko uporabnik pa to poplav luči.

* ČASOVNA FUNKCIJA DEKORATIVNA RAZSVETLJAVA: S programirano funkcijo, lahko uporabniki namestili led poplav svetlobe kjerkoli in ga nastavite na vklop ali izklop ob določenem času, zato ga lahko uporabite za dekoriranje Hišo, Vrt, Stavba, Menz, Poroke, Stranka, Luči za Razsvetljavo.

* VODOTESEN IP66: adaptirali visoke kakovosti die-cast ohišje aluminijasto ohišje in kaljeno steklo, ta posebna tehnologija nepremočljiv&dustproof funkcija omogoča to poplav svetloba, delo v zaprtih prostorih in na prostem, trmast dovolj, da prenesejo težke okolje, kot so deževne, sleety in zasnežene.

* APP Jezik: angleški, nemški, Kitajski, Japonski,Kanadski, španski, portugalski

*KAKO POVEZATI:

1. Prenesete APP(optično branje QR kodo v Navodilih za uporabo).

2. Pa na to rgb led poplav svetlobe .

3. Odprite Bluetooth, odprite aplikacijo za dokončanje seznanjanje.

4. 360 stopinj oddaljenega kota in razdalje do 15M/49FT, Zaščito oči.

Sladko Nasveti:

Naša Luč je delo z vmesnikom BLuetooth ne morejo delati z Alexa in Google Doma.

NE potopite poplav luči v vodo.

Prosimo, odrežite napajalni med namestitvijo.

Max Število Povezavo hkrati: za Android: 3-4 led poplav luči, za iPhone: 6-8 led luči poplav

Luči so postavljene na visoki nadmorski višini, je treba zategniti dovolj, da pred vsako nesrečo.

Specifikacije:

Barva: RGBCCT(RGB-16 Milijonov Barv, Bela, Naravna Bela, Toplo Bela)

Razsvetljava Načinov: 27 Načini

Svetlobnega Snopa: 120°

Dolžina kabla:1,5 m/4.9 ft

Delovna Temperatura: -30℃ ~ 50℃

Temperatura barve:RGB, 2700-6500K

Delovna Napetost: AC85-265V, 50/60Hz

Moč: 20W

Paket Vključuje:

1X Smart LED Poplav Svetlobe

1X Uporabniški Priročnik

Ali

2X Smart LED Poplav Svetlobe

2X Uporabniški Priročnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.


  • Blagovna Znamka: BR SVETLOBE
  • Osnovna Vrsta: Noben
  • Vir Svetlobe: LED Žarnice
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Poplav Luči
  • Slog: Sodobno
  • Je Svetil Vključeni: Da,
  • Vir Napajanja: AC
  • Priložnosti: zunanji steni
  • Raven Zaščite: IP66
  • Številka Modela: 770933
  • Zaključek: Barve Za Razprševanje
  • Certificiranje: CE, FCC, CCC, EMC, ROHS, LVD
  • Napetost: 85-265V
  • Telo Material: Aluminij
Boxvtk17 2021-07-19 perfect! 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice