Obraza Masaža Roller Naravnih Jade Lifting Obraza Orodje Proti Gubam Za Obraz Hujšanje Nego Kože Orodje Jade Massager Roller

Obraza Masaža Roller Naravnih Jade Lifting Obraza Orodje Proti Gubam Za Obraz Hujšanje Nego Kože Orodje Jade Massager Roller

SKU: s3549

Nov izdelek

€4.83 €3.19
Oznake: pena za lase roller, obraz roller, tuljava roller, penis masaža roller, vaja masaža roller, harde masaža roller, turbo masaža roller, velik masažni valj, pena mišice valj, liposuction massage roller.

Zmanjša temne zabuhlost pod očmi, Boljši koži in zdravje z naravno Jade kamni, brez kakršnih koli kemikalij ali dražilne snovi.

Spodbuja krvni obtok in izboljšuje limfni drenažni.Po uporabi za nekaj dni, vaš obraz bo manj zabuhle, se počutijo manj napete, videti bolj tesno in facelift.

Jade Roller je bil znan kot starodavno anti-aging orodje na Kitajskem, da bo vaš obraz kožo bolj gladko in videti mlajša.

Smaragdno valj se uporablja za spodbujanje krvnega obtoka in površino kože, presnova in spodbujanje elastičnosti kože.

Material: Xiuyu

Barva: zelena

Velikost: 15 * 5 cm

Masaža Stick*1

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.


  • 1: face massger
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Rosalind
  • Type2: Natural Face Lifting Tool
  • Vir Napajanja: Noben
  • Type3: Obraz hujšanje orodje

Podobni izdelki

Uspešnice