35Pcs 2 Oz Hrane Aluminijaste Pločevinke Pločevinke za Shranjevanje Vijak Top Krog Jeklene Pločevinke Pločevinke z Navojnim Pokrovom Vijak Pokrov Posode

35Pcs 2 Oz Hrane Aluminijaste Pločevinke Pločevinke za Shranjevanje Vijak Top Krog Jeklene Pločevinke Pločevinke z Navojnim Pokrovom Vijak Pokrov Posode

SKU: s3281

Nov izdelek

€17.22 €12.05
Oznake: 2 oz jar, 2 oz steklenico, 2 oz posodo, 60ml steklenico, aluminij kositer, 60ml aluminija jar, 5 gram jar, 60ml aluminijaste pločevinke, oolong čaj, piling za stopala kamna.

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

Material, iz visoko kakovostnega aluminija,trpežne,lahke in ne bo veliko položaj v torbici,ga lahko vzamete na potovanje,poslovno potovanje in kampiranje in tako naprej.

Naše Aluminijaste Pločevinke za Shranjevanje se lahko Uporablja za shranjevanje različnih predmetov, kot lip balm, kozmetika, vzorec, lonci, lip gloss in druge ustvarjalce.

Večnamenska pločevinke lahko uporablja za shranjevanje sveče kot stranka korist,poleg tega je odlično darilo,za shranjevanje nekaj kot ročno krema za roke ali drugim prijateljem.

Vijak-zgornji pokrovi, poskrbite, da boste privijte pokrov enostavno in ne bo pustil vsebino, puščanje ven.tudi tesnilo znotraj pokrov imel tudi določen vpliv.

Podrobnosti o izdelku:

Velikost:2.68 palčni dia.x 0.98 palčni višina

Material: Aluminij

Kapaciteta: 2 oz.

Barva: Srebrna

Količina:35

Je enostaven za izvedbo,kompakten in lahek,shranjevanje tablet ali vitamini, ko greš ven, bo dobra izbira.

Je super za dom,delavnice,šolo za shranjevanje majhnih predmetov, kot so zatiči,vijaki,kroglice,gumbi,radirka,itd.

To je vijak zgornji pokrov in tesnilom v njem pomembno vlogo, ki lahko prepreči vsebino kozarca sear,na ta način lahko izognili drugih elementov umažejo.

Vsebina Paketa:

35 x Aluminija polje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Slog: Sodobno
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice