Spredaj Kavelj za Xiaomi Mijia M365 Električni Skuter Skateboard Obešalnik Čelada Vrečke Nevihte Pripomoček

Spredaj Kavelj za Xiaomi Mijia M365 Električni Skuter Skateboard Obešalnik Čelada Vrečke Nevihte Pripomoček

SKU: s29418

Nov izdelek

€3.83 €3.21
Oznake: čelada odprta, v košarico električni skuter, jed obešalnik, strešnik pripomočke, kavelj m365 vrečko, torba za skuter, m365 xiaomi, m365, xiami skuter vrečko, zadrgo vrečko imetnika.

Tip:Čelada Gadget Vrečko Kavelj

Uporaba:za Xiaomi Skuter Mijia M365 Skuter

DIY vaše Xiaomi Mijia M365 Skuter za izvajanje nekaterih prtljage;

Enostaven za namestitev.dobro postavka priporočam;

Napetost:48V

barva:črna + bela/rdeča + bela

Material:kovina

velikost:5 x 6 cm

Vsebina Paketa:

1 * M365hook

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.

Nazaj/Vračilo Kupnine

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Sbk.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.


  • UPORABITE 2: m365 pro skuter
  • Napetost: 36V
  • Vrsta: Čelada Gadget Vrečko Kavelj
  • Material: Kovine
  • Številka Modela: kavelj m365
  • UPORABITE 1: Xiaomi Skuter Mijia M365
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice