BBSET Leopard Safari Tuš Zavesa Afriške Divje Živali Gepard Tiskanje Tuš Zavesa Določa Kopalnica Dekor Nepremočljiva

BBSET Leopard Safari Tuš Zavesa Afriške Divje Živali Gepard Tiskanje Tuš Zavesa Določa Kopalnica Dekor Nepremočljiva

SKU: s26384

Nov izdelek

€22.92 €11.92
Oznake: xs royal modra obleka.

【LEPE FUNKCIJE】: Gepard tuš zavesa je vodoodporna.afriške živali temo,safari divje živali, rdeče in rumene sunlit, kmečko temo, da vaša kopalnica svetlejši.Edinstveno.Zabavno.

【VEČ NAMENE】: tuš zavesa se lahko uporabljajo ne le kot tuš zavesa, vendar se uporablja tudi kot blackout krpo, okenske zavese, particijo za ozadje - uporabite doma, apartma, condo, hotel, avtodom, RV, college študentski sobi, šola tuš, atletski klub, telovadnice in povsod drugje.

【VISOKE KAKOVOSTI TKANINE, OKOLJU PRIJAZNO】: Naš tuš zavesa je narejen iz strokovno izbral in temeljito preizkušeni poliester tkanine, Brez PVC, Brez plastike, Ne peva, Eco-Friendly, ki Veljajo za vašo družino.Velikost 180 x 180

【NEPREMOČLJIVA, ENOSTAVNO ČIŠČENJE】: sprednji in hrbtni strani tkanine, ki se zdravijo s hidroizolacijo, naj voda noge ostanejo na površini, hitro otjerati in suho.Ali so po uporabi pralni stroj.

【STORITEV, ČAS,KAKOVOST, GARANCIJA】: Če imate kakršna koli vprašanja, se nemudoma obrnite na nas.Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, in zagotoviti, da vaše vprašanje ni pravilno ravna.


  • Blagovna Znamka: BBSET
  • Material: Poliester
  • Številka Modela: Tuš Zavesa
  • Slog: Ameriški stil
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Vzorec: Živali Tiskanja

Podobni izdelki

Uspešnice