Keramične ploščice drill bit stekla, keramike, betona multi-funkcijo cementa drill bit zlitine drill bit električni vrtalnik trikotnik drill bit

Keramične ploščice drill bit stekla, keramike, betona multi-funkcijo cementa drill bit zlitine drill bit električni vrtalnik trikotnik drill bit

SKU: s2527

Nov izdelek

€8.64 €4.06
Oznake: vaja priročnik, vrtanje stekla, vaja moč, metal zemljo izvrtati, konkretne konica svedra, osnove sveder, trikotnik dolgo drill bit, holesaw kit, malo vaja, onix.

ŽIVJO, dobrodošel na E&Mlin Trgovina

Smo strokovni proizvajalec, razvoj in proizvodnja za rezkanje. - Nudimo različne orodje za vas .Spremljajte nas in si oglejte več. - Imate prosto izbiro kolokacija, pick različne specifikacije in druga orodja v naši trgovini boste voziček in jih plača skupaj.Bomo poslali izdelke, ki ste jih izbrali kot paket. - Izkoristite dodatni 3%~5% popust, če kupite 5 kosov ali več.

Specifikacija

Ime izdelka: Večnamensko zlitine vrtanje Uporaba Obseg: Keramične ploščice, beton, zid, jeklo, pločevina, les, aluminij zlitine, plastike, jekla, stekla in drugih materialov, za obdelavo.Ki se uporablja za pralni: Ročno vrtanje, polnilne, vrtanje, klopi, vrtanje, itd.

Nakupovanje Opombe: Multi-model package razlaga, na primer: "6-8(2PCS)" pomeni enega kosa za vsak model 6 mm, 8 mm, 2 kosov skupaj

Velikost grafikona

Ročno merjenje imajo lahko napake, prosimo za razumevanje!

Visoko trdnost zlitine vrtalne glave

Težko zlitine orodje bit, bit trdoto kot navadne highMore, odporne na obrabo in trganje

Dvojni U čip groove

Vaja telesne površine po globo v kožo, antirust obdelavo, drillingClearance bolj priročno.

Ročaj, ki ne drsi trikotnik

trikotnik ročaj načrta, lahko pustite vaja holding strožji ni enostavno zdrsnejo

Stroji in Materiali

Uporaba Obseg: Keramične ploščice, beton, zid, jeklo, pločevina, les, aluminij zlitine, plastike, jekla, stekla in drugih materialov, za obdelavo.Ki se uporablja za pralni: Ročno vrtanje, polnilne, vrtanje, klopi, vrtanje, itd.

O Ladijski

- Imamo plačane 80%, dostavnina.Včasih dostava je brezplačna. - Obdelavo, da v času, ko je plačilo potrjeno, in mi bo to ladja v roku 3 delovnih dni. - Trgovini, je čezmejno.Če se odločite, ekonomično logistika, dobavni rok je daljši in paket je enostaven za izgubiti.Če morate ta izdelek nujno, prosimo, izberite standard ali hitra dostava. - Priporočljivo je, da preverite logistika vsak teden po tem, ko prodajalec ladje blaga.Če logistika informacije še niso bile posodobljene, za dolgo časa, nas, prosimo, kontaktirajte.Bomo spremljali blago, in odgovori, da boste čim prej. - Če je niste dobili blaga v roku 90 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali blago, in odgovori, da boste čim prej.Smo iskreno upam, da je E&Mlin orodja lahko zadovoljili vse vaše zahteve.Prosimo, uživajte vaše spletno nakupovanje.

POVRATNE informacije

- Po tem, ko ste prejeli izdelek in ga uporabite, prosimo, aktivno povratne informacije, vaše izkušnje in predlogi! - Če niste zadovoljni z blagom, smo lahko sprejmete izmenjave in nadomestila, ali nam pišite pred spor se začne in se o njih pogovarjajte rešitev!Prosimo, spremljajte nas, lahko najdete naši trgovini hitreje, če kupite naslednjič!Veselimo se našega sodelovanja.

Pogosta VPRAŠANJA

Q : Kako slediti ekspres?A : Track preko naslednje povezave : ①www.17track.net ②global.cainiao.com Q: Kako se lahko izognem dodatno po meri taksa?O: Preverite pri lokalnih DHL/TNT/UPS, da je to, kako veliko vrednost računa je brezplačno po meri pristojbina.Nato povejte nam, in bomo lahko pišejo nižji ceni, na računu.Q: Kako lahko najdem veliko se da z malo nižjo ceno?A: Če potrebujete veliko bi lahko naredimo neplačane naročila.Nato poskusite, da nas kontaktirate, da bi razpravljali o podrobnostih.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na našo customer service, naše storitve za stranke bodo našli in odgovorili na vaša vprašanja v času.


  • Vrsta: GlassDrill Bit
  • DIY Dobave: Polaganje ploščic
  • Dolžina: kot kažejo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporaba: Vrtanje Kovin
  • Material: Kobalt Jeklene Zlitine
  • Blagovna Znamka: E&Mlin
  • Številka Modela: Multi-funkcijo zlitine bit
  • Certificiranje: Noben

Podobni izdelki

Uspešnice