Kolesa Spredaj Vreči z Nepremočljiv Pokrov Varnost Kolesarska Torba z Veliko Kapaciteto, Košaro za Kolo Torbica Moških Zanko Vrečko za Jahanje, Pohodništvo

Kolesa Spredaj Vreči z Nepremočljiv Pokrov Varnost Kolesarska Torba z Veliko Kapaciteto, Košaro za Kolo Torbica Moških Zanko Vrečko za Jahanje, Pohodništvo

SKU: s25133

Nov izdelek

€28.26 €17.24
Oznake: kolo zadaj košarico etsy, retro košaro za kolo, korejski moških ulične, črna očesa majica, torbici protja, plaža denarnice, britanski enotna, kolo zadaj košarico psi, torbici ratana, kolo zadaj rack košarico.

S super velika zmogljivost in odlično nepremočljiva uspešnosti, to kolesarjenje vreča se lahko uporablja kot kolesa spredaj košaro, ki je primerna za vsakodnevno vožnjo jahanje in daleč razdalje potovanja kolesarjenje.

Značilnosti:

KAKOVOST - iz tkanina Oxford z lepimi pletenje, zaradi česar je zelo odporne na obrabo, ne bojte se zaletavali in praske, delnic dolgo življenjsko dobo.

VELIKA ZMOGLJIVOST - Prostoren spredaj vrečko kot košaro za kolo, ki se lahko naloži veliko stvari, kot so denarnica, očala, rokavice, mobilni telefon, kolo določitvi orodje, kolesarjenje klobuki, vključno nekatere večje stvari, kot so voda-steklenico in digitalni fotoaparat.

VARNOST - Dvojne zadrge ohranjati vrečko zaprta, in obstajata dve nastavljivi trakovi z sponke za zaklepanje vrečko, vodenje vaše predmete varno.

NEPREMOČLJIVA - Priti s a nepremočljiv pokrov, ki lahko učinkovito preprečiti vode, ki spattering in prežema, varovanje vaših osebnih predmetov v deževne dni.

ENOSTAVNO NAMESTITEV - vreča je oblikovan z montažo znanja na zadnji vrečko in darilo podporo, ki je nameščena na sprednji strani krmilo, enostaven za montažo in namestitev na.

VSESTRANSKI Uporabi kot ne samo kolesa spredaj vrečko, je namenjen tudi s traku, ki se lahko uporablja kot zanko vreča za shranjevanje fotoaparata, ko ste izlet, ali opravljajo svoje datoteke ko ste prevoz na delo, itd.

Specifikacije:

Barva: Črna / Zelena (Neobvezno)

Material: tkanina Oxford, Poliester, Bombaž

Velikost: 27 * 16 * 11 cm / 10.6 * 6.2 * 4.3 v

Teža: Pribl. 600 g / 21oz

Package Seznam:

1 * Kolesarska Torba

1 * Kolo Krmilo Podporo

1* Vrečko Kritje

Dostava:

1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških.

2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HKpost EMS,DHL,Fedex,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil .

3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo.

5. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Garancija:

1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.ČE vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti .

2.Za napačno-poslani predmeti, Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo.

3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.


  • Certificiranje: --
  • Funkcija: Drugo
  • Material: Drugo
  • Številka Modela: Kolesarska Torba
  • Poreklo: CN(Izvora)
Madrugan 2021-04-15 The packaging is damaged but the goods are OK. 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice