7Pack Dreadlocks Pomična Orodje Dreadlock Kvačkanje Kavelj Iglo

7Pack Dreadlocks Pomična Orodje Dreadlock Kvačkanje Kavelj Iglo

SKU: s23175

Nov izdelek

€5.10 €2.91
Oznake: dreadlock orodje, morska deklica dreadlock kroglice, moški kvačkanje dreadlocks, kavelj plesti, kavelj lasuljo, plesti needl, dreadlock iglo, božič dreadlock kroglice, mens dreadlocks lasuljo, dreadlock podaljšanje las.

Opis:

Paket Vključuje: 4 kos dreadlocks kvačkanje z različnimi kljuke, in 3 kosov lase zaklepanje orodja, dovolj količina za vas, da oblikujete svoje frizuro.

Nov Načrt: dreadlocks orodje model je 0,5 mm in 0,75 mm, obstajajo 3 različnih stilov, ki so poskrbeli za vas, vključujejo 1 kavelj, 2 trnkov in 3 kljuke, različnih stilov, ki lahko zadovoljijo vaše različne potrebe.

Vzdržljiv Material: iz nerjavečega jekla, je čvrst in vzdržljiv, s naravnega bambusa ročico, mehko za vas na dotik, zelo priročen za uporabo.

Design Dreadlocks: las zaklepanje orodja in las tkanje kvačkanje igle so pomočnike za vas, da vezavi in oblikovanje lastne pričeske, je dreadlocks orodja nastavite lahko pomagajo pri vezavi lase in se izogibajte ročno utrujenost.

Široka Uporaba: pletenic za lase dreadlocks izdelani za določanje dreadlocks, pletenic obrti, lasuljo, tkanje in tako naprej, je praktična za uporabo.

Specifikacija:

Material: nerjaveče jeklo, ročaj bambusa

Skupna Dolžina: 130-135 mm/5.1-5.3 palčni

Širina:13mm/0.5 palčni

Igle Dolžina: 35 mm/1,4-palčni

Paket Vključuje:

4 Kosov Dreadlocks Kvačkanje

3 Kosov Lase Orodje Za Zaklepanje


  • Material: Kovine, Les
  • velikost: 0.5mm, 0.75mm
  • Postavka Vrsta: Braider
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice