6 mm Volfram Jekla za Mletje Glavo iz 8Pcs/Set Rotacijski Datoteke Poliranje In Graviranje Orodje Set Mlinček Kolenom Sveder

6 mm Volfram Jekla za Mletje Glavo iz 8Pcs/Set Rotacijski Datoteke Poliranje In Graviranje Orodje Set Mlinček Kolenom Sveder

SKU: s21700

Nov izdelek

€25.29 €18.97
Oznake: xisato zložljiva orodja.

Volfram Jekla za Mletje Glavo iz 8Pcs/Set Rotacijski Datoteke Poliranje In Graviranje Orodje Set Mlinček 6 mm Kolenom Sveder

Značilnosti:

【MATERIALA PREMIJE】: 8pcs karbida rotacijski burr nastavite, izdelana iz toplotno obdelanega volframov karbid , dobro žilavost in odpornost, da se obdelave trdoto doseže do HRC70, oster in trmast.Edinstven zob kota preprečuje lusk za najdlje design mogoče.

【DVOJNO-CUT DESIGN】: Dvojni rez glavo design za hitro odstranjevanje materiala in gladka.Različnih oblik in velikosti, pri koncu zmanjšal za notranje zadeve obris delo in obraz rezkanje. 6 mm (približno 1/4" - palčni) kolenom karbida bit set ustreza večini pnevmatskega orodja in rotacijski brusilniki.

【VSESTRANSKI FUNKCIJA】: Visoka natančnost in visoka učinkovitost prihranite čas in izpolnili vaše različne potrebe.Primerna za pohištvo, orodje za izdelavo,lesa carvinga, rezanje, varjenje, chamferring, raziglevanje, litje in kiparstvo.Enostaven za razumevanje in uporabo, varen in zanesljiv.

【ŠIROKO UPORABO】: Najbolj priljubljena za telo trgovin, izdelovanje trgovin,zavorne trgovinah, industrijskih prodajalnah, die proizvajalci, domača popravila, ect.Obdelava dobro železa, litega jekla, ogljikovega jekla, nerjavečega jekla, legiranega jekla, bakra, marmorja, kosti, lesa in drugih nekovinskih.

【LEPE PAKET】: Karbida rotacijski burrs so pakirani v lepo prenosni primeru, vedno urejen in priročen.Visoko teksturo polje za ladijski promet in varstvo, ki je bistven komplet za prijatelje in sorodnike, ki so woodworkers & navdušence.

Specifikacija:

Ime: Volfram Jekla Za Mletje Glavo Iz

Material: HP volfram jekla

Kolenom premer: 6 mm

Količina: 8Pcs

Velikost Karbida Burrs:

SB-3: Valjaste oblike, s konca cut 3/8" x 3/4"

SB-5: Valjaste oblike, s konca cut 1/2" x 1"

SC-1: Cilindrične polmer koncu 1/4" x 5/8"

SC-3: Cilindrične polmer koncu 3/8" x 3/4"

S D-1: Žogo oblike 1/4" x 7/32"

S D-3: Žogo oblike 3/8" x 5/16"

SF-3: Drevo oblikovan polmer koncu 3/8" x 3/4"

SF-5: Drevo oblikovan polmer koncu 1/2" x 1"

Pakiranje Vključeni:

1 x Volfram Jekla za Mletje Head Set (8Pcs)

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm (za 0,4-1.18") razlika zaradi ročnega merjenja in rahlo spremembo barve zaradi različnih nastavitev zaslona.

2. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.


  • Vrsta: Drill Bit
  • Certificiranje: Noben
  • DIY Dobave: Kovinarstvo
  • Blagovna Znamka: BEAMNOVA
  • Material: Karbida
  • Poreklo: CN(Izvora)
Domanikkie 2021-03-22 Perfect! Thank you 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice