Steni visi strelnega orožja 1958 RUGER Enotni Šest .22 revolver pištolo kovinski tin znak

Steni visi strelnega orožja 1958 RUGER Enotni Šest .22 revolver pištolo kovinski tin znak

SKU: s191999

Nov izdelek

€13.25 €6.63
Oznake: pištolo kovinskih igrač, tulec, ruger, pištolo ruger, 520 zobnik, 10 mm zobnik, 177 pelete, trak gun metal, pištole pištolo kovin, klasično pištolo, lepilo pištolo plastike.

Material:

Tin/kovina, ne rje. .

Velikost:

12 cm x 8 cm (30 cm x 20 cm)

Kakovosti:

Ni enostavno, da rje, lepe izdelave, jasne vzorce.Vodotesen, enostaven za čiščenje, svetle barve, prepognjen rob predelovalnih dejavnostih za zagotavljanje varnosti in stabilnosti.

Način namestitve:

Štiri pre-izvrtane luknje, enostaven za namestitev, se lahko določi z žeblji/glue/vrv.

Uporablja mestih:

Garaže, kmetije, dvorci, trgovine, dnevne sobe, restavracije, hoteli, bari, kavarne, pisarne, klubi, itd.Idealen dekoracijo sten lahko osvetli vaše hiše in jo lahko postavi na pult ali visi na steni.Ustvariti stilsko vzdušje!

Učinek:

To je odlična izbira za beautifying sobi, kreativna, preprosta in elegantna retro stil dekoracijo sten.Te kovine plakat, boste ustvarili lep dizajn za vsak prostor, zaradi česar so izpostavljeni zidovi ali druge površine, ki so videti bolj udobno in umetniško.Obstaja veliko stilov, na izbiro, in se lahko uporablja z različnimi kovinskimi okraski okrasite svojo sobo.Različne kovinske plošče kombinacije bo prineslo boljše rezultate!

Package:

Uporabili bomo dve pena plošče, da bi preprečili paket preprečuje, poškodovana po pošti.

(To je plakat, kositra/aluminij kovinski material.Nekatere slike videti kot rjavenje.To je natisnjena, in ni res, zarjavela!)

Kakovost storitev:

Nudimo kakovosti poprodajnih vračilo in vračilu storitve.Če imate kakršnakoli vprašanja o naših izdelkih, vas prosimo, da nas kontaktirate v času bomo odgovor, da boste čim prej.


  • Slog: Nove Klasične/Post-moderne
  • Material: Kovine
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Oblika: Rectangle

Podobni izdelki

Uspešnice