Kolo Čelada Otroci Odrasli Nastavljiv Kolesarjenje Čelada, Drsanje Na Prostem Zaščitna Pokrivala, Primerna Za Otroke V Starosti 3 Do 6 Let

Kolo Čelada Otroci Odrasli Nastavljiv Kolesarjenje Čelada, Drsanje Na Prostem Zaščitna Pokrivala, Primerna Za Otroke V Starosti 3 Do 6 Let

SKU: s18981

Nov izdelek

€13.29 €10.10
Oznake: dinozaver čelada, fox čelada, otroška čelada, full face čelado otrok, Čelada, čelada roza, čelada skateboard, čelada za motorcycl, kolo čelada otrok, dekle čelada.

Značilnosti:

1. Visoko-kakovostni Materiali: kolesarska čelada je izdelana iz trpežne in trmast PC lupina z veliko gostoto EPS pene, ki se lahko absorbirajo vibracije, ki jih povzročajo trčenja, s čimer se zaščiti vašo glavo.

2. Velikost glave: kolesarska čelada je primerna za otroke/odrasle(o) (50-54 cm/19.69-21.26 v, 56-62 cm/22.05-24.41 v), in prosim izmerite svojo glavo obod od sredine čela, da se zagotovi, da izberete pravilno velikost.

3. Nastavljiva Velikost: Ta čelada ima regulator, ki se lahko prilagodi ramenski trak in strani sponko, tako da jo lahko spremenite, da ustrezajo vašim glavo popolnoma.

4. Dihanje Čelada: čelada je izdelana z več odprtin za zmanjšanje odpornosti.Ob istem času, lahko tudi odvzel preveč toplote in vodne pare, zagotavljata, da glava je dihanje in udobno.

5. Kul Videz: različne barve, so neobvezna, tako da je čelada je lahko bolj lepe, bolj barvita, in čelada funkcije, svež videz, in to lahko tudi zaščito, tako da boste lahko uživali v zabavno kolesarjenje.

Tehnični podatki(o):

Ime: Otroci Kolesarska Čelada

Material: PC+EPS

Plovila: enega kosa oblikovanje

Velikost glave: Otrok modeli: 50-54 cm/19.69-21.26 v Odrasli modeli: 56-62 cm/22.05-24.41 v

Primerno za starost: glejte velikost glave

Uporaba: kolesarjenje, kotalkanje, rolkanje, street dance, rafting, gorsko plezanje, outdoor raziskovanje in druge dejavnosti

Seznam Vsebine:

1 * Kolesarska Čelada


  • Številka Modela: kolo čelada
  • Starostna Skupina: Otroci
  • Weight (g): 270 g
  • Vrsta: Celostno-oblikovana Čelada
  • Certificiranje: ce
  • Material: EPS
  • Zrak Zračnike: 8 - 15

Podobni izdelki

Uspešnice