1Pc Titanove Zlitine Mini Pinceta Trobenta Prostem Kampiranje Potovanja Doma Orodje Igrače Žep Multi Orodja

1Pc Titanove Zlitine Mini Pinceta Trobenta Prostem Kampiranje Potovanja Doma Orodje Igrače Žep Multi Orodja

SKU: s188904

Nov izdelek

€3.64 €2.40
Oznake: ročaj titana eos, namizna titana, mini trobenta, raw titana, očala iz titana, pomoči kit, komplet surviv, linije titan eos, tin titana eos, plastic titanium clip.

Opis:

100% nov visoke kakovosti.

Ime: Zunanji EOS Mini Lahek, Kompakten Titanove Zlitine TC4 Majhne Kocke, 5 Barvno Pisane CNC Obdelava Posnetka

Poln dolžina: velika 83mm,

Debelina: 4 mm velik,

Teža: velika 8g,

Postopek: CNC žica za rezanje

Barva: titan, modra

Material: Titanove zlitine TI-6AL-4V, ki je splošno znano kot TC4

Lastnosti titanium sam so visoko trdoto in lahka teža, ki ne rja in poslabšajo, ali kovina, ki je alergičen na kovine.Titan ima posebne trenutno značilnosti, ki bo imel ugodne fiziološke učinke na človeško telo in njegove kemijska stabilnost se ne bo spremenilo ali poslabšalo skozi čas.

Titan je dobro za človeško telo in je zelo varen in zelo primerna za telo.Titan, izdelki bodo stabilizacijo telesa sedanje in lajšanje mišične napetosti.Zato vam bo duh treba popustiti, mišice se bo postopno sprostite, in jo bo treba izboljšati.Titan je "pro-biološki" lastnosti.V človeškem telesu, se lahko upre korozije izločki in ni strupen, prilagajanje vsako sterilizacijo način.

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

SPU:YFY5248

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.če želite kupiti več, kot smo na seznamu, se obrnite na nas.Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!


  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice