Non-slip Tuš Trak Prozoren Vijugasto Non-slip Nalepke Kadjo/Korak/Baby Anti-padec Namen Visoka Trdnost Lepljenja Varnost pritrdilno Ploščico

Non-slip Tuš Trak Prozoren Vijugasto Non-slip Nalepke Kadjo/Korak/Baby Anti-padec Namen Visoka Trdnost Lepljenja Varnost pritrdilno Ploščico

SKU: s18777

Nov izdelek

€2.92 €2.19
Oznake: otroška preproga pene, propad kad, slip tape, mat igra, teemo, otroška kad, ion detox spa, diatom mat, duchas higienicas, kopalnica korak.

Vaša kad/tuš/stopnice/lestve in čolni morajo biti zatočišče varnosti, ne spolzka nesreča čaka, da se zgodi.Za rešitev tega potencialno nevarno situacijo, ki smo ponudbo novih izdelkov, ki zagotavljajo anti-skid površin.

Značilnosti:

VAREN MATERIAL,

Kad obroči so izdelani iz mehke PEVA material, nestrupen in ne-zbledi, varen in udoben za uporabo; Opomba: prosimo, da stik površine čiste in suhe, preden se aplikacij, ali bo to vplivalo na učinek.

FLUORESCENTNI MATERIAL

Z uporabo te žareče materiala v temi, izdelku vsebuje z e xtra virov svetlobe ponoči, kar po stopnicah in spolzka tla varnejši v temi.

POVEČA OPRIJEM NA SPOLZKI

Kot nalašč za tuš, kad, entryway, in še več, non-slip kopel trakovi so rahlo teksturo za boljši oprijem in stabilnost na gladke površine.Preprečevanje škodljivih zdrsi in padci, je priročen ročaj kopel nalepke zagotoviti večjo vleko za vsakogar.

ŠIROKA UPORABA

Non-slip kopel nalepke, primeren za vse spolzke površine, kot so kopalne kadi, tuš kabine, kopalnica tla, bazeni, stopnice, vrata, itd., preprečevanje zdrsa in zagotavljanje varnosti pri tuširanje.

ENOSTAVNO LUPINE IN PALICO NAMESTITEV

Vsak priročen ročaj za varnost tekalne plasti, ki vključuje močno lepljiva plast, da se zagotovi varno namestitev.Varno uporabo v zaprtih prostorih površine, vključno z steklenih vlaken, akril, strešnik, in še več.Self-lepljenje trakov, ki so tudi odstranljive in ne bo mar površino.

Z Uporabo Metode:

Prosimo, uporabite čiščenje pad, alkohol, ali detergentom za čiščenje tal umazanijo.

Odtrgajte del hrbta lepilo in jo pritrdite na tla, potem tear off drugih del, in ga priložite v celoti.

Pritisnite in zdrav prilepili obliž z valja.

Specifikacije:

Material: EVA.

Velikost: 2 x 20 cm.

Tip: Pregledna / Fluorescenčne.Paket Vključuje:

12 / 24pcs x Kopalnica Anti-Slip Pad.Opombe:

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.


  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Material: EVA
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Okolju Prijazno

Podobni izdelki

Uspešnice