Velik Realen Dolg Dildo Enlarger Rokav Penis, Moški Analni Masturbator Ponaredek Rit Sex Igrača Za Ženske Pari Odraslih Gode Enorme

Velik Realen Dolg Dildo Enlarger Rokav Penis, Moški Analni Masturbator Ponaredek Rit Sex Igrača Za Ženske Pari Odraslih Gode Enorme

SKU: s1825

Nov izdelek

€17.27
Oznake: rudnik seks igrače, spolna igrača, dildo veliko, Seks, analni čep, moški masturb, peni rokav, gode, sex shop, dildo realist.

Opis izdelka

1. Velikost: 21*7.5*4.5 CM

2. Material: Medicinski Silikon

3. Vibrator je ne le velik penis za ženske masturbator, ampak tudi ponaredek rit, pička za moški masturbator.

4. Boste našli silikonski vibrator je tako resnično, ko ste ga dobili.Mehka, trdna silikonski material je počutim tako super, tako pravi, v roki.

5. 8 Palca velik dildo, vrhunsko v velikosti, popolnoma spodbujanje ženskega g samem.

6. čudovit sex igrača za moške.

7. Ne glede na to, da ste samskih žensk, samski moški, pari, gejev, to seks penis je najboljša izbira za vas.Izpolnjujejo vse vaše potrebe.

8. Naši silikonski penis, dildo je narejen iz medicinskega silikona material, nestrupen, brez vonja. 100% vodoodpornega materiala zagotavljajo, da lahko uporabite to v vlažnem okolju.

Opomba:

1.Čiščenje izdelka pred in po uporabi operemo s toplo vodo in antibakterijsko milo ,nežno obrišite z brisačo ali mehko krpo.

2. Pred uporabo dodamo kapljico ali dve od vaš najljubši spola lube, da dildo penis.

O Package da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z air bag/rumena mehurček plastični okvir, da bi se izognili poškodbam med prevozom.O Garancijo Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.O Izdelku Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.) O Pošiljko Bomo poslali naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi dosen ne recevie v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.Kaj, če izpolnjujejo izdelek problem, Prosimo, uporabite izdelek, ki po navodilih za uporabo, prvič, če še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.O Delovnem Času, Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.O Povratnih informacij Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina od nas z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.


  • Postavka Vrsta: Dildos
  • Funkcija: Konj Velik Dildo
  • Embalaža: skrivnost embalaža zaščito
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija 3: Moška Masturbacija
  • Nespodobno Sliko: No
  • Spolnost: No
  • Funkcija 2: votlo dildo
  • Funkcija 1: Penis Razširitev Rokav
  • velikost: double penetration
  • Funkcija 4: Analni Čep Erotično Sex Igrače
  • Številka Modela: lesbian masturbirajo
  • Material: PVC
Suranova 1987 2021-06-30 Well reçu 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice