276Pcs Rotacijski Orodje Pribor Dremel Mini Drill Bit Nastavite Abrazivna Orodja za Brušenje Brušenje Poliranje, Rezanje Orodje Garniture

276Pcs Rotacijski Orodje Pribor Dremel Mini Drill Bit Nastavite Abrazivna Orodja za Brušenje Brušenje Poliranje, Rezanje Orodje Garniture

SKU: s18088

Nov izdelek

€24.69 €19.01
Oznake: moški vrtalne vpenjalne glave, ključ machin, dremel lesa, dremel imetnika, dremel mini, dremel pribor set orodja, letve, dremel glavo, chuck mini, krožno žago.

Opis:

276pcs Brušenje Brušenje Poliranje Rotacijski Orodje, Opremo Nastavite Za Dremel Rotacijski Orodja

Značilnosti:

1、Z škatla za shranjevanje. 2、Skupaj 276 kosov rotacijski pribor za vgradnjo v vozilo. 3、Idealen za brušenje, razrez, poliranje, graviranje, oblikovanje, brušenje, čiščenje in tako naprej. 4、Primerni za najbolj rotacijski orodja, kot so Obrtnik, Dremel, Chicago in druge rotacijske orodja. 5、Super za podrobnosti delo, vključno z težko in občutljivo gradivo. 6、Delaš dobro delo na steklo, jade, keramike, lesa, litega železa, iz kaljenega jekla, nerjavečega jekla, mehko jeklo, mehke kovine, plastike in steklenih vlaken.

Specifikacije:

Kolenom Premer: 3.17 mm/ 1/8" Twist drill: 1.6 mm /2,4 mm /3.2 mm (3 kos za vse velikosti) velikost Izdelka: 290 mm*210mm*56mm Obseg uporabe: uporablja se lahko za mletje, brušenje, rezanje in poliranje iz različnih materialov, kovine, les, jade, itd.Primeren je za začetnike, da bi rumena čebelji vosek, jade obliko poliranje, les obliko poliranje in vzdrževanje gospodinjstva v različnih krajih.To se pogosto uporablja in ima močne uporabnost!

Paket Je Vključeno:

1 x Set (276pcs) Rotacijski Orodje Pribor

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-2 mm napaka, ki je lahko posledica ročno merjenje.Smole rezanje disk je tanek in zelo krhka izdelkov, zelo enostavno, da se zlomljena, hranite rezanje navpično rezino za rezanje predmetov.Prosimo, bodite pozorni na varnost. (Bolje nositi zaščitna očala).


  • Blagovna Znamka: WENXING
  • Certificiranje: Noben
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • DIY Dobave: Kovinarstvo

Podobni izdelki

Uspešnice