V zaprtih prostorih za Shranjevanje Koles Stojala za Dom, Zložljive MTB Raod Izposoja talno Stojalo za Kolo Parkirno Stojalo Kolesarske Opreme Za Prihranek Prostora

V zaprtih prostorih za Shranjevanje Koles Stojala za Dom, Zložljive MTB Raod Izposoja talno Stojalo za Kolo Parkirno Stojalo Kolesarske Opreme Za Prihranek Prostora

SKU: s16748

Nov izdelek

€27.20 €23.12
Oznake: zložljivi playking, notranji obrat, parkiranje koles, starinsko stojalo za kolesa, kolo imetnik steno, izposoja hub stojalo, stojalo bicycl, izposoja zaslon rack, kolo talno stojalo, kolesarska oprema splošno.

Značilnosti:

1. Zložljivi, več prostora-prihranek: Tam je majhen gumb na naše kolesarsko stojalo, prek katerega lahko enostavno zložite v ravno oblike v drugo.Lahko enostavno shranite pod kavč ali postelja.Če nameravate voziti kolo, ga je mogoče v avto in zavzame skoraj nič prostora.

2. Enostaven za uporabo: za Razliko od drugih koles, stojala, vam ni treba dvignite kolo in ga dal v to.Ko pritisnete na kolo v naše stojalo, bo nagib.Poleg tega, naše stojalo osnove ima štiri podpornih točk, tako da tudi če je težko, se lahko stabilizacijo in popolnoma hranite vaše kolo stabilno.

3. Močna struktura: aluminij zlitine proces oksidacije je sprejel, da bi površini sijaja višje.Izvrstno specifikacija premaz z engineering plastics na vogalih lahko zaščitite svoje kolo pred praskami in praskami.

4. Primerna za različne kolesa: universal design naredi okvir kolesa primerna za različne kolesa.Primeren je za 650C -700 C cestnih koles, razen za kolesa s pnevmatikami, ki presega 2.56 cm.

specifikacija:

Material: aluminij zlitine

Velikost: kot prikazano

Barva: črna, srebrno siva

Seznam vsebine:

1*Izposoja parkirišče rack

Opomba:

1. Ker je ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3 mm razmika, hvala.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barva izdelka


  • Material: Zlitine
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice