Keramični Chick Obliko Rumenjak Ločilo Beljakovin Ločilo Živilskih Kuhinja Orodja, Pripomočke, Lepa Bejba, Jajce Delilnik

Keramični Chick Obliko Rumenjak Ločilo Beljakovin Ločilo Živilskih Kuhinja Orodja, Pripomočke, Lepa Bejba, Jajce Delilnik

SKU: s16560

Nov izdelek

€1.77 €1.15
Oznake: jajce kuhanje orodja, jajčni rumenjak ločilo bruhanje piščanec, ločilo jajca, blazine jajce, jajce pan, jajčni rumenjak, gambit, hrana delilnik industrijske, velikonočno jajce drevo, lotus listov rokav.

Opis:

Poslovite od svoje grdo kuhinja zaradi drippy jajčni rumenjak in bela.Hitro ločiti jajčni beljak in rumenjak učinkovito z našo Jajčni Rumenjak Bela Ločilo, enostavno ločeno rumenjak od jajčni beljak, ki je kot nalašč za tiste, ki želijo enostavno kuhanje v kuhinji.

Glavne Značilnosti

Jajce Krekinga, Separator

Zasnovan za enostavno odpiranje jajc, kot nalašč za pripravo torte in okusne prigrizke brez nereda ali bitov lupini v vaši hrani.Enostavno narediti okusne in hranljive jajčni beljak omelets.

Srčkan Design Piščanec

Ročno poslikano risanka bejba, design, jajčni rumenjak ločilo je srčkan in lep.To lahko drži 3-4 jajca naenkrat.Inovativne oblike, brez upoštevanja preveč prostor za priročno shranjevanje.

Varno in zdravo

Jajce ločilo je narejena iz kakovostne keramike, ki je zdrav in trajen.Površina je gladka in preprosta za čiščenje, rje-brezplačna storitev, ne , pranje v pomivalnem stroju.

Hitro Ločeno

Hitro in enostavno ločiti jajčni beljak jajce, rumenjak v sekundah, ki je priročen in enostaven za shranjevanje.To je dober pomočnik za vašo kuhinjo.

Enostavno Upravljanje

Enostavno visi jajce ločilo na strani skledo in zadeti jajce v jajce ločilo tank za 3 sekunde, da se loči, jajčni rumenjak in bela.

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.

Specifikacije:

Specifikacije:

Izdelki: majhne, jajčni rumenjak amalgama

Barve: rumena, roza

Material: keramični

Velikost: kot je prikazano na sliki

Paket Je Vključeno:

1*majhne jajčni rumenjak amalgama


  • Barve: Rumeno, Roza
  • Dropshipping Podporo: Podpora Debelo
  • Številka Modela: Jajce Orodja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Jajce Orodja Tip: Jajce Delilniki
  • Material: Keramični
  • velikost: as shown in the figure
  • Podpora Epacket/Hitra Dostava: Podpora Trgovina Na Drobno
  • Eggbeater O Metodi: Namizni / Prenosni
  • Funkcija: Drugo

Podobni izdelki

Uspešnice