2 V 1, Vibratorji za Ženske Klitoris Bedak Stimulator G Spot Masturbator Vodotesno Brezžično Daljinsko upravljanje z vibriranjem Seks Igrače

2 V 1, Vibratorji za Ženske Klitoris Bedak Stimulator G Spot Masturbator Vodotesno Brezžično Daljinsko upravljanje z vibriranjem Seks Igrače

SKU: s15945

Nov izdelek

€27.03 €24.33
Oznake: dildo za ženske, rudnik seks igrače, lepa ljubezen zajec, spolna igrača, bdsm igrač, vibrat, dildo bedak, sex shop, dildo realist, leten batne.

Oblikovanje telesa: ergonomija zlati kota

Izdelek barva: Vijolična

Polnjenje vrsta: USB polnjenje

Izdelka funkcija: Vibracije / sesanju

Material: silikagel + ABS

Največ hrupa: 40 dB

Nepremočljiva: Yes

Izdelek teža: 200 g

O Pakiranja

Naše vse odrasle, seks igrače, ki bo dostavljena do vas v diskretni embalaži in mi vašo zasebnost zelo resno.In nihče ne ve, kaj je notri.

O Garancijo

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki

Mi bomo poslali ven, da bi v 3 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, komunikacija je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina od nas z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.


  • Vrsta: G-Spot
  • velikost: 17.4*10.5*5.3CM
  • Številka Modela: CQ-TD13DLH
  • Blagovna Znamka: CHOOEMQEEN
  • Material: Silikonski
  • Commodity Quality Certification: ce
  • Nespodobno Sliko: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Vibrators
Odessa Andrew 2021-05-25 I tested the settings on my hand... it has a lot of power... be prepared to send your soul straight to heaven. 5/5
Lilweezy2008 2021-05-25 I love it 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice