Adult Sex Igrače za Žensko Vibrator za G Spot Rabbit Vibrator za Klitoris Stimulator Vibrating Dildo Klitoris Bedak Wumanizer

Adult Sex Igrače za Žensko Vibrator za G Spot Rabbit Vibrator za Klitoris Stimulator Vibrating Dildo Klitoris Bedak Wumanizer

SKU: s154889

Nov izdelek

€49.12 €25.05
Oznake: vakuumsko vrečko, satisfye, dild, vibro za ščegetavčka, satisfyer ženska, vibrat, zajec vibrat, prašičja bedak, sex igrače za ženske jezika bedak, mini sex igrača.

O Izdelkih:

1----------Naravne in neškodljivi za kožo Material: Naše mehko in prožno rabbit vibrator je izdelan iz FDA odobrila 100% medicinski ABS silikona; varno, mehka, elastična, nestrupeno, brez Smrdljive in prijazen do kože.Vibrirajočo bar je prekrita z neravne teksture, glava je večja pasu je lažji in ergonomska, in ga lahko enostavno vstavi v nožnico, da bi dosegli natančno G-točko.

2--------Krekinga, vibracije in ogrevanje: klitorisa stimulator ima 2 zmogljive motorje, ki nenehno spodbuja klitoris in G-točke.7 frekvenca vibracij načini koncu vse občutljive živce.Eden stranskih poganjkov in se dotakne klitoris, nasprotni strani v nožnico, spremlja G točke, s svojo spolno poželenje; mehki silikonski material, ogrevanje funkcija naredi več, kot je človeško kožo, bolj zanimive za vas in vašega partnerja.

3--------- Tiho dvojno motor in inteligentni širitev funkcija: Langtrong klitoris vibrator design z akustičnih in statičnih funkcijo, le manj kot 40 decibelov, da se zagotovi vašo zasebnost.Nizka raven hrupa vam omogoča, da uživajo svoj osebni čas, brez skrbi moteče vaš otrok, prostornost izvedbe ali goste.Zasnovan z inteligentnim razširitve, zdi se mi bolj človeški penis, ki vam omogoča, da vzpenjanja na goro.

4---------7 vibracije načini in 11 jezika, odpiranje načina: Obstaja 7 močne vibracije načini, ki ne samo, da lahko udarec vaše bradavice, cut off ščegetavčka, danke, prostate in drugih področjih, tako lahko izbirate med različnimi vzorci, dokler ne najdete najmočnejši dražljaje. 11 jezika utripa vzorce, tako fotografirali in tresejo.Zdi se, kot da ljudje, ki so piha na vaše najbolj občutljive in nežne ženskosti, tako da sami doživite vzdušje, kot še nikoli prej.

5---------100% Nepremočljiva in magnetno polnilna design: silikona brezhibno telo naredi G-točko vibrator 100% nepremočljiva, tako da vi ali vaš partner lahko uživali v tuš ali kad.Ta igrača je enostavno, čisto in suho, hitro.Samo magnetno zapiranje dve kovinski obročki za zunaj in polnjenje igrača.

O garancijo :

Če izdelek ne ustreza opisu ali je okvarjen, polno nadomestilo bodo imeli. (Ne oklevajte, da bi slabo komentarji ali nevtralni komentarji, se obrnite na službo v času, prepričani smo, da je izmenjava boste dosegli boljše rezultate.)

o tem izdelku

Vsi izdelki so 100% novih, ki so na voljo, in skrbno preveriti pred dostavo.

Vsi izdelki so narejeni iz medicinskih materialov razreda, 100% varno in neškodljivo za telo.

O dostavi

Mi bomo poslali na naročila v roku 5 delovnih dni.Čas dostave je odvisna od države in bodo vplivali na vreme, prazniki in drugi dejavniki.Če ne prejmete vaše naročilo pravočasno, se obrnite na nas.

Kaj naj naredim, če naletite na izdelek problem?

Prosimo, uporabite ta izdelek po navodilih za uporabo.Če je še niso na voljo, se obrnite na službo na čas.Prosimo ne odpirajte sporov.Menimo, da so komunikacijski učinek je veliko bolje.

O delovnih ur

Zaradi časovne razlike, se bodo zamude v sporočilu, sporočila pa bodo odgovorili v enem delovnem dnevu.prosimo, počakajte potrpežljivo.

seveda

Obravnavamo naše stranke kot naši prijatelji.Upamo, da bomo lahko kupiti več sreče od nas in skrbi manj.Vaša podpora je za nas zelo pomembna, prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5 star komentar.


  • Nespodobno Sliko: No
  • Vrsta: G-Spot
  • Način Polnjenja: USB magnetni polnjenje
  • Vibracije način: 7 vibracije, frekvence
  • Material: Silikonski
  • Nepremočljiva ravni: IPX 6.5 nepremočljiva
  • Paket: Zasebnost Paket
  • Commodity Quality Certification: 3C
  • Blagovna Znamka: YEAIN
  • Sesanju Način: 7 sesanju frekvence
  • Hrup: less than 60 decibels
  • Spolnost: No
  • velikost: 211mm*31mm
  • Številka Modela: IOP45
  • Izdelek materiala: Mehke Silikonske
  • Značilnosti Izdelka: Teleskopsko bedak vibrator

Podobni izdelki

Uspešnice