Ščetko Črnega Silikona Mehko Trikotnik Krtačo Glavo stoječe WC Globinsko Čiščenje Orodja Trajno Preprosto Kopalniške Opreme

Ščetko Črnega Silikona Mehko Trikotnik Krtačo Glavo stoječe WC Globinsko Čiščenje Orodja Trajno Preprosto Kopalniške Opreme

SKU: s15424

Nov izdelek

€23.28 €11.64
Oznake: tla toplote, akvarel krtačo ostalo, tla vinil, preproga na prostem, Preproga, keramični zajemalko, ostali, r keramična krtača, čopič za akril ostalo, obleko nadstropje, talna obloga.

IME: Ščetko Črnega Silikona Mehko Trikotnik Krtačo Glavo stoječe WC Globinsko Čiščenje Orodja Trajno Preprosto Kopalniške Opreme

IZDELEK:

Kategorija izdelka:ščetko

Material:Plastika

Uporablja za:WC oprema,Kopalnica, Wc čopičem,ščetko črna

Feaure:dolg ročaj čopiča s podstavkom

TRAJNO: Naše Ščetko je trpežna in enostavna za čiščenje po uporabi.Ne lomljeni ščetine, ne lase in druge umazane stvari zaplete.

LAŽJE ČIŠČENJE MRTVIH KOTU: Naše Ščetko ni samo trmast, ampak tudi z boljšo žilavost.V upogljivi krtačo vodja je lahko čisto vseh področjih, notri wc še posebej utori.

ZAČASNO ZNANJA: Naše Ščetko znanja je zasnovan kot dihanje.Hitro sušenje in enostaven za čiščenje.Enostavno skladiščenje in prihranek prostora.

TOILET BOWL VARSTVO: Z silikonske ščetine, Wc Ščetke ščiti toilet bowl od tega, da je popraskal med čiščenje tudi z veliko silo, namesto navadnih plastičnih turistov.

OPOMBE:

1.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.

2.Prosimo, dovolite nam, 1-3 cm pri velikosti ,hvala za vaše razumevanje.

O Pošiljki

1. Kot običajno, bomo poslali svoje parcele v 1-3 dni, ne več kot 5 dni.

2.To bo trajalo 10-45 dni, da bi dobili na svojo državo.Včasih, bo trajalo dlje, zaradi različnih dejavnikov.

Vrnitev& Vračilo

1.Če obstajajo kakršne koli težave z da, se najprej obrnite na nas, bomo rešitev za vas.

2.Če se paket izgubi med dostava način bomo lahko povrnili celotno ali poslati ste novi parceli.

3.Če smo pomotoma poslal napačno barvo, velikost ali obstajajo kakršne koli poškodbe na izdelku, se obrnite na nas pred začetkom spora.

4.Vračila bodo postopkom v 3-15 dni po Sbk.si.Če imate nekaj težav s tem, prosimo, stik z Sbk.si službo!Hvala.

O Povratne Informacije

1.Povratne informacije strank je zelo pomembno, da našo spletno trgovino.Prosimo, posredujte povratne informacije po vsaki dostave.

2.Če ste zadovoljni z izdelkom in storitvijo, se prepričajte, da zapustijo pozitivne povratne informacije in stopnjo nas.

O Padec Ladijskega Prometa

Sprejemamo naročila za Padec Ladijskega prometa storitev.Ne bomo dal vse računov, kode QR, promocije ali naše blagovne znamke logotip v pošiljk.Če Padec ladijskega prometa je potrebno, prosimo, obrnite na nas.


  • Ime: ščetko set
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • wc dodatki: Kopalnica Ščetke
  • Funkcija 1: Silikonski Mehko Trikotnik Krtačo Glavo
  • Številka Modela: LI01ZHT10019
  • Funkcija: Na zalogi, Okolju Prijazno
  • Funkcija 2: Trpežna Silikonska Čiščenje Orodja
  • Slog: Sodobna Globinsko Čiščenje Orodja
  • Je Pametno Napravo: No
  • Blagovna Znamka: XINCHEN

Podobni izdelki

Uspešnice