LN006621 XLR 4.4 mm Hi-Res Silver Plated 7N OCC Slušalke Kabel Za G. Zvočniki Alpha Dog Eter C Pretok Mad Dog AEON

LN006621 XLR 4.4 mm Hi-Res Silver Plated 7N OCC Slušalke Kabel Za G. Zvočniki Alpha Dog Eter C Pretok Mad Dog AEON

SKU: s149949

Nov izdelek

€55.26 €54.71
Oznake: fostex t50rp, alpha dog kabel occ, zvočnik brezžični, čelada velo, jeklene vzmeti premera 6 mm, zvočnik cabl, 1dd slušalke, robot zvočnik, zvočnik žice splitter, aeon cobra.

Na strani Predvajalnika Glasbe vam lahko ponudimo

3,5 mm 3 pole (Stereo) Vtikač,

3,5 mm 4 Pole uravnoteženo vtikač,

2,5 mm 4 Pole uravnoteženo vtikač,

4.4 mm Moški uravnoteženo vtikač,

XLR 4 Pole Moški vtič,

XLR 4 Pole Ženski vtikač,

Dvojno XLR 3 Palico Moški vtič,

Dvojno XLR 3 Pole Ženski vtikač,

6.5 mm Moški Vtič,

4 v 1 Vtikač,

Iphone vtikač,

Tip C plug,

za vas, da izberete.

Strani Slušalke ali Slušalke Pin je enako kot videz je prikazano v naše fotografije.Slušalke ali slušalke pin ni na voljo za izbiro in prilagajanje.

Visoko Prevodnost Nizka Impedanca slušalke žične, Hi-Res kabel.To je posrebreni+ 7N OCC žice Kabel.Ta kabel Z visoko ločljivostjo zvok in odlično trpežnost, dolgotrajno uporabo ne povzroči razbarvanje, otrdelost in piling težav,Boljši zvok, kot je normalno kabel.Lahki design z lepo slušalke kavelj (Nekateri modeli brez slušalke kavljem).Boste lahko dobili znebiti držalo za uho (Če so držalo za uho), ki jih sami, če vam ni všeč.Udobje in prilagodljivost je tudi neprimerljivo.

Nasveti: 3,5 mm 4 pole Uravnoteženo Vtič (Bal) kabel delo na Hifiman Serije Predvajalnik (R2R2000 itd.) , Qulcos qa361 Predvajalnik COWON PLENUE S Predvajalnik , F. AVDIO FA2 XS03 in drugimi igralci, ki so povezane vrata.MobilePhone Iphone ali običajno lahko igralec ne dela (Ena stran ne bo zvok, če uporabljate 3.5 mm uravnoteženo kabel na njih).

Če nimate Hifi strokovno predvajalnik glasbe, Prosimo, izberite 3,5 mm 3 pole priključite kabel.

Opomba: slika je samo za referenco,Nekateri deli se lahko razlikujejo od fotografij , Prosimo, da predmet kot standard.Imamo pravico, za končno razlago.

Naše slušalke kabel se uporablja predvsem na modele, slušalke označena v naš naslov ali opis.Druge slušalke ni mogoče uporabiti 100% zagotovljena.Če niste prepričani, ali je naše slušalke kabel se lahko uporablja na vaše slušalke, prosim pošljite sporočilo, da nas kontaktirate, za potrditev, v nasprotnem primeru kupec mora nositi posledice.Imamo pravico, za končno razlago.Če kupite naše izdelke, to pomeni, da ste seznanjeni in se strinjate, da ta sporazum.

Naše iPhone in tip C plug podporo Hi-fi Zvok in z visoko močjo.Z novo različico visoke kakovosti čip, kovinsko lupino s ščitom, bi zvok ravni žice močnejši, več podrobnosti, bolj čisto in manj hrupa, ki bi vam nov slušni izkušnje.


  • Certificiranje: Noben
  • Priključek B: jack
  • Vrsta: Audio Extension Cord
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Priključek A: AUX
  • Blagovna Znamka: lunashops
  • Številka Modela: Za G. Zvočnike Alfa Pes Eter C Pretok Mad Dog AEON
  • Spol: Moški-Moški
Shorty Blaze 85 2021-01-28 Good srevice, high quality cable and would buy again from this supplier 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice