Waterjet Rezervni Deli HP Pečat Skupščine 0.88 potopite 05123385 Tesnila Skupščine

Waterjet Rezervni Deli HP Pečat Skupščine 0.88 potopite 05123385 Tesnila Skupščine

SKU: s14497

Nov izdelek

€68.01
Oznake: akumulatorski vode flosser, cnc waterjet, cnc usmerjevalnik, makita, čoln jet črpalka, waterpik wp 660, jet ski, 3d nadstropje, 6 osni cnc stroj, čoln thruster.

Postavka Opis Waterjet Rezervni Deli HP Pečat Skupščine -0.88 potopite 05123385 Tesnila Montaža zaporedna številka: 05123385 prišlekov Diamant je najtežji material znan na zemlji, in se imenuje "Kralj Draguljev".Diamant je kot nalašč Evi trdota 10. razred, ki je najtežji materiala med draguljev.Vsebnosti ogljika diamantov doseže 99.98%.Te odlične lastnosti diamantov, ki se uporabljajo v waterjet za rezanje, da prenesejo pritisk do 90.000 psi.In se ne bo pustil korozije in obrabe na površini odprtine.V waterjet vpliva sile, je zelo velika.Diamond odprtino se lahko upre ta vpliv zelo dobro.Njegova življenjska doba je 15-20 krat večji od običajnih odprtine.Nekateri diamond odprtino rezanje glav kažejo Waterjet rezervnih delov Naša Podjetja Win-win je bil v vodni curek poslovanja za več kot petnajst let.Naši ustanovitelji, je industrijski pionirjev, skupina lep inženirji, kot so Edison, so fascinirani z izumi in napredek ultra-high pressure tehnologije.Torej Win-win obvlada več kot deset ključnih tehnologij in procesov, ultra-high pressure.Win-win je postal največji in najbolj zanesljiv dobavitelj ultra-high pressure deli na Kitajskem.V naših 2500 kvadratnih metrov standardizirani delavnice, si lahko ogledate avtomatizirane proizvodne linije, standardizirano inšpekcijskega postopka, 100% pred prodajo testiranja, še posebej, najboljši R&D (raziskave in razvoj) design team.Trenutno Win-win je poudarek na naslednjih treh jedro in na visoki ravni podjetja:

1. Robot vodi rezanje delovno mesto.

2. Različne blagovne znamke komponente

3. AB pet-osi, AC pet osi in prenosne vode rezanje opreme.Ob istem času, smo tudi pripravljeni sprejeti po meri delov in opreme.Mehko paket je v škatli polje, dobavi ekspresna dostava, kot so DHL, TNT, EMS itd za majhne waterjet izdelkov.

Pakirano v leseno ohišje za velik vodni curek del, kot so vodni curek akumulator, vodni curek ojačanje itd.

Številko za sledenje vam bo poslano takoj po pošiljko. 1. Q: ali ste tovarniško ali trgovsko podjetje?

O: mi Smo tovarni.Imamo proizvaja waterjet stroj za rezanje in sorodnih komponent več kot deset let.

2. Q: ali bi Lahko zagotavlja prilagojene waterjet deli za posebne opreme?

O: Imamo strokovno tehnično ekipo, ki lahko zagotavlja prilagojene storitve.

3. Q: Kako dolgo lahko dobim waterjet deli?

O: Mi se lahko dogovorimo za pošiljko z 24 ur, če izdelkov na zalogi.

4. V: Kako dolgo je moja garancija?

A:Če je kakovost samega izdelka, bomo zamenjajte ga za vas brezplačno in nosi tovora.

5.Q: Kako lahko dobim po prodaji storitev?

A: nudimo 24 ur spletno storitev.Kontaktirate nas lahko preko e-pošte, whatsapp, skype itd. 6. Q: ali Lahko izberem način dostave?A: Da, ampak, če se blago nahaja, brezplačna dostava, bomo izberite gospodarstvo express dostava.KAKRŠNA KOLI VPRAŠANJA O IZDELKU ALI NAŠE PODJETJE, VAS PROSIMO, DA SE OBRNETE!


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: WW
  • Uporaba: Komercialni Proizvodnji
  • Številka Modela: 05123385
  • Certificiranje: Noben
  • Vrsta: Drugo

Podobni izdelki

Uspešnice