Zaščitna Primeru PC Anti-Scratch Zajema Celotno Telo Zaščitnik Združljiv za Amazfit Bip S Pametno Gledati Smart modni dodatki

Zaščitna Primeru PC Anti-Scratch Zajema Celotno Telo Zaščitnik Združljiv za Amazfit Bip S Pametno Gledati Smart modni dodatki

SKU: s144734

Nov izdelek

€2.33 €1.63
Oznake: xr os železo komplet.

Značilnosti:

1.Premium Protector: Izdelani iz vrhunskih PC z sijaja zaključna, zagotavlja vse-v-enem zaščito za Amazfit Bip S Pametno Uro.(izdelek samo vključuje primeru, št vključno z uro.)

2.Popolna Zaščita: Vse okoli varstvo design ohranja gledanje zaslona in štirih straneh stran od prask in zlomil.Vam ni treba namestiti zaslon film.

3.Natančno Prileganje za Izrezanka: Natančno izrezi omogoča enostaven dostop do vseh vrata, gumbi z jasen pogled na gledanje zaslona s skoraj ničelni vpliv na vsakodnevno uporabo.

4.Varno in Okolju prijazno: Izdelan iz visoko kakovostnih prilagodljiv materialu PC, varno in okolju prijazno, Ni draženje na človeške kože.Enostaven za namestitev in odstranjevanje.To je najboljše darilo za družino in prijatelje.

5.Opcijske Barve: na voljo so različne barve za neobvezno, vključno s črno, roza, polnoči modra, bela, oranžna.Vam več možnosti za barve, da izrazijo svoj osebni stil.

6.Majhen Nasvet: zaščitna primeru bo nabere pod zaslon patron, ko je nosil v telovadnici ali športne dejavnosti, prosimo, uporabite suho krpo za čiščenje.

Specifikacije:

Ime: Pametno Gledati Zaščitna torbica za Amazfit Bip S

Uporablja modele: za Amazfit Bip S Pametno Gledati

Material: Trdi PC

Barva: črna, roza, polnoči modra, bela, oranžna

Velikost:o 4.5*3.7*0.7 cm/1.77*1.46*0.28 v

Seznam Vsebine:

1*PC Primeru(ura ni vključena)

Opombe:

Zaradi razlike med svetlobo in zaslon nastavitve, element, ki je dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Primeri
  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Uporaba Starostni Skupini: Za odrasle
  • Podpora: Padec ladijskega prometa / Trgovina

Podobni izdelki

Uspešnice