Kuhinja samolepilne Brisačo Držalo za Toaletni Papir Držalo za Kopalniške Opreme Predalnik za Papir Roll Polica Tkivo za Shranjevanje Obešalnik 1pcs

Kuhinja samolepilne Brisačo Držalo za Toaletni Papir Držalo za Kopalniške Opreme Predalnik za Papir Roll Polica Tkivo za Shranjevanje Obešalnik 1pcs

SKU: s143598

Nov izdelek

€0.13 €0.10
Oznake: hecare kopalnica organizator, neposredno priključene naprave za shranjevanje, kopalnica izdelka, kopalnica shelv, rangements plastičnih mas, extender iz nerjavečega jekla, kopalnica, kopalnica pripomočke led, nosilec mop, potes cozinha, kopalnica kad.

Značilnosti:

【Pripomoček Kljuke】bi se lahko široko uporablja v kopalnici, na prostem ,kuhinja, dekoracije, vključno s stropa kljuke, plašč kljuke, ključ kljuke, sredstev za kljuko, frotir kljuko, sliko kljuke.Prav tako je Idealen za Božič Luči in Božični venec,ali druge Festival okraski.

【Enostavna Namestitev & Kompetentno】Samo čisto in suho površino, nato pa se kljuko na gladko površino.Enostaven za čiščenje in ponovno položaj brez površinske poškodbe.

【, Ki je primerna za Različne Površine】Pogosto uporablja na različnih površinah, kot so Opeka, Steklo, Kovino, Les, vrata, Plank, Kovinski, iz Nerjavnega kradejo, še posebej veliko za obešanje, tuš ali kad oprema v kopalnici ali kuhinjske pripomočke in orodja, na ploščico backsplash.

【Večnamenski v Različnih Pogojih】Vrat ročaj,zobna ščetka držalo za Brisače držalo,Utensil Imetnika in itd.Drugačen namen mogoče doseči na drugačen način, da je odvisno od vas.

【100% Zadovoljstvo Strank】Vaše zadovoljstvo je naš edini cilj.Če imate kakršne koli težave, medtem ko nakup naš predmet, se lahko obrnete na nas in naše strokovno pomoč strankam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.

Specifikacija:

Material:ABS

Velikost: o 11.6*7 cm

Paket vključuje:

1pc

Fotografije Kažejo:


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: PE
  • Št. Trnka: 1

Podobni izdelki

Uspešnice