10pcs Ogljikovih Čopič, električno Orodje, Pribor 6x6x17 mm Električni Motor, Drill Ogljikovih Krtačo Zamenjava z Veliko Prevodnost

10pcs Ogljikovih Čopič, električno Orodje, Pribor 6x6x17 mm Električni Motor, Drill Ogljikovih Krtačo Zamenjava z Veliko Prevodnost

SKU: s14245

Nov izdelek

€3.37 €2.25
Oznake: nadzor motor ščetke, ogljikov električni motor, ogljikov mlinček, vax motor ščetke, milwaukee orodje, golf voziček, dewalt motor ščetke, dewalt, Ščetke Motorja, čopič ogljika motor.

Opis Izdelka Ime Proizvoda : Ogljikov Krtačo

Material : Karbon, Kovinski

Barva: Črna+zlato+srebro

Ogljikov Krtačo Velikost (Cca) : 6x6x17 mm (H*W*L)

Teža : 15g

Package Vsebina : 10 x Ogljikove Ščetke

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-2 cm.

Obvestilo 1. Če iskro, se prikaže po namestitvi novega ogljikovega krtačo, prosim nadaljuj, da zaženete je za 1-2 minut.Iskra bo izginila seveda po čopič je v celoti posneti.

2. Novi ogljikovih krtačo bo kmalu obrabljena.To stanje je predvsem posledica neenakomerne komutator.

3. Po novem ogljikovih čopič je dal na kavo, žice, ki je zgorela ven.Prosimo, da prenehate uporabljati takoj in preverite opremo, da bi preprečil druge škode.

4. Široko uporablja za različna orodja in elektromotorjev, kot so rotacijsko kladivo, vrtanje, krožne žage, cut-off videl in kotni brusilnik.Ogljika motor ščetke so eden od najbolj pogosto nadomesti električno orodje komponente.Obrabljene ščetke so pogosto vzrok za slabo vožnjo motorja.Nove ščetke lahko obnovite motorja, električno zaviranje.Zamenjava ščetk lahko določi prekinitvami motor.Izdelani z žico vodi in prstan terminal.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Certificiranje: CE
Btrans09 2021-05-20 ok 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice