Geometrijske Steno Planter Zaprtih Soba, Pisarna Stenski Dekor Visi Sočna Sajenje Black Geometrijske Dekor Steno Planter

Geometrijske Steno Planter Zaprtih Soba, Pisarna Stenski Dekor Visi Sočna Sajenje Black Geometrijske Dekor Steno Planter

SKU: s14036

Nov izdelek

€16.26 €8.30
Oznake: stekla geometrijske sočna, geometrijske planter, stekla, kovin vaze, zrak rastlin tillandsia, geometrijske sočna, tillandsia, macram rastlin, geometrijske vaza succulents, black vase, silikonski oblike geometrijske sočna.

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

PRIVLAČNO SODOBNO OBLIKOVANJE - To je geometrijski plovila z preprost, eleganten design, ki dodaja, sodobni dekorativni Dotik-v zaprtih prostorih prostor.

LEP STENO PLANTER - To je odličen način, da dodate majhnih zaprtih rastline, kot so sočne rastline, zraka, rastlin, in druge sobne rastline za vaš dom ali pisarno.To lepo umetniško steno planter bo prinesel sodobno in klasično eleganco na svoj dom ali teraso.

MAJHEN, LAHEK & VSESTRANSKI - velikost je popolna velikost za zrak, rastline, succulents, kaktusov ali druge majhne rastline.Vaš majhen zraka rastlin nikoli ne bo neopaženo s to oko-lov visi geometrijske planter.

POPOLN DOM DARILO ZA VSAKOGAR - vsestranski steno planter lahko nameščen kjerkoli za prikaz in shranjevanje - lahko dodate slikovno interesu, da vaše stene s temi zraka rastline imetnikov.Uporabite ga za povečanje vaš dom dekor, urad dekor, kopalnica dekor, in še več!Ti stenske planter lahko enostavno obesili kjerkoli v zaprtih prostorih in na prostem.

VISOKO-kakovostni MATERIALI - narejen je iz visoko kakovostnih keramičnih in navrtane kovinske žice; To steno planter lahko enostavno obesili kjerkoli v zaprtih prostorih in na prostem.Lahko dodate slikovno interesu, da vaše stene s temi zraka rastline imetnikov.

Barva: Črna

Material: keramični

Velikost: 15.5*10.2* * 10 cm

Vsebina Paketa:

1 * Geometrijske Steno Planter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


  • Uporabljajo Z: Cvet/Zelenih Rastlin
  • Nastavite Vrsto: No
  • Material: Plastični
  • Slog: Sodobno
  • Je Pametno Napravo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporaba Pogoj: NADSTROPJE

Podobni izdelki

Uspešnice