5D diamond slikarstvo polno diamond nov izdelek risanka diamond vezenje Santa okraski doma dekoracijo

5D diamond slikarstvo polno diamond nov izdelek risanka diamond vezenje Santa okraski doma dekoracijo

SKU: s130992

Nov izdelek

€5.95 €4.17
Oznake: modni izdelki, evropski peciva, evropski ameriški priljubljenih izdelkov, izdelki evropske british, evropski kozmetični izdelki, evropskega ortodontskega izdelki, evropski poletje izdelki, evropski kroglice izdelki, evropski linijo izdelkov, zahodni slog izdelki.

Vroče Blago

$3.25 $5

$5.44 $8

$2.79 $4.3

$2.60 $4

$5.44 $8

$3.58 $5.5

$5.20 $8

$5.20 $8

Znamka: Hibah Področje uporabe: domov / hotel / urad za okras in darila Diamant tip: rubikova kocka krog diamond Glede na število diamanti: absolutno 30% več diamantov Diamond premer: 2,8 mm Platno velikost: 30 * 30 cm velikost Slike: 25 * 25 cm Toplo opomnik: večja velikost izdelka, slika, boljši končni vizualni učinek.Dobrodošli zagotoviti fotografije in velikosti, tako da bi (velikost in slike so poljubne) Opomba: To je DIY diamond slikarstva, ni popolno sliko, morate dokončati sami.

1. Naše podjetje sprejema naslednje transakcije: trgovina na Drobno: sprejemamo na drobno transakcije iz vseh strank po vsem svetu.Nismo se določi minimalna količina za vse izdelke.Trgovina: sprejemamo na debelo, iz vseh strank po vsem svetu.Če želite, trgovini na debelo in v velikih količinah, se obrnite na nas, razpravljali bomo z vami veleprodajne cene, ladijski promet metode, itd.Verjamemo, da lahko dosežemo zadovoljivega sporazuma.Agent dostavljanja: Če ste tuji spletni prodajalec, lahko nudimo vam z dostavni agent.Prosimo, jasno povejte nam svoje kupca, naslov, podatki med postopkom transakcije, bomo prizadevali, da vam zagotavlja storitve, bomo v celoti upoštevali vaše poslovne skrivnosti, in ne bo nikoli storiti ničesar, da bi to škodilo vaše vedenje.Če vaše države ali regije ni v državi, v kateri brezplačna dostava na voljo, se lahko obrnete na nas in vam bomo zagotoviti najboljši način dostave. 2. Prevoz: Naši izdelki so iz celinske Kitajske.Ko je plačilo, ki je uspešen, bo ladja v roku 3 do 7 delovnih dni, da vam blago se ponavadi prispejo v roku 7 do 50 delovnih dni.V redkih primerih to lahko odloži, odvisno od vremena, hitrost in izdelki v vaši državi.Po tem, ko je blago poslano, vam bomo aktivno spremljali status vašega blaga prevoz.Smo običajno uporabo China Post paketi za prevoz.Običajno, bo blago dostavljeno v roku 15-30 dni.Vendar pa obstajajo tudi druge situacije, ki se lahko odloži, za primer slabega vremena bo zamuda vaši državi, in poštni sistem se bo zamuda dostave v lokalni pošti.Zato, največja čas dostave za Kitajsko Post parcele je 50 dni.Za tovorni stranke, smo lahko uporabite tudi "ZTO Express" za prevoz, ki se običajno opravljajo storitve v roku 30 dni. 3. Tarife: Po tem, ko blago prispe v vaši državi, določene tarife se lahko nastajajo v določenih državah.Boste morali plačati ta del takse.Smo označite kot darilo ali za zmanjšanje vrednosti blaga, da prihranite nekaj carinski stroški. 4. Poprodajne storitve: Vse blago, prodamo so nujno pregledati.Če ugotovite, da vam blago prejeli imajo težave s kakovostjo (non-human škodo) v roku 3 dni.Prosimo, da posnamete sliko in pišite nam, mi bo spremenila ali vračilo vas. 5. Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z vašim izdelkom, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas prosimo kontaktirajte, mi vam lahko reševanju morebitnih sporov z vami, namesto da predloži negativne povratne informacije, da Sbk.si.najlepša hvala


  • Vzorec Tipa: PORTRET
  • Vrsta Debelo: Da(>50 Kos)
  • Obrazec: Tri-dimenzionalni
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Diamantno Obliko: Krog
  • Lepljenje Površine: Polno
  • Blagovna Znamka: Hibah
  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Uporaba: Slike
  • Slog: Evropski in Ameriški Stil
  • Material: Smole
  • Zunanje Embalaže,: PAPIRNATA VREČKA
  • Število Barv: 1-30
  • Platno Pakiranje Metode: Zavihal
  • Okvir: No

Podobni izdelki

Uspešnice