Nov Telefon Stojalo Za iPhone 12 Pro 11 Xiaomi Zložljive Namizno Držalo Univerzalni Mobilni Telefon, Držalo Za Huawei Padec Ladijskega prometa

Nov Telefon Stojalo Za iPhone 12 Pro 11 Xiaomi Zložljive Namizno Držalo Univerzalni Mobilni Telefon, Držalo Za Huawei Padec Ladijskega prometa

SKU: s129031

Nov izdelek

€2.17 €1.30
Oznake: oprijem telefon, oprijem telefon prst, držalo za telefon, popsocket z, prst prstan mobilni telefon, telefon zvoni stent, molly izposoja mobilni telefon, držalo, klubska mizica brezplačna dostava, barvita namizni pribor, maisers adhesive mobile phone holder.

Naslov .vrstici-višina { overflow: hidden; } .vrstico-predmet-zaviti{ širina:32%; višina:400px; float:left; polje-velikosti:border-polje !pomembno; padding:5px 5px 5px 0; margin-bottom:10px; } .vrstico-item{ width:100%; height:100%; position:relative; } .vrstici-višina-item{ širina:calc(100% - srednja-20 px); height: 100%; box-shadow: 6px 7px 30px -5px rgb(211,213,212); } .vrstico-img-item { height: calc(100% - velika-60 px); } .vrstico-cena{ height:velika-60 px; polnilo:majhna-15 px 12px; polje-velikosti:border-polje; font-size:16px; } .vrstico-cena>div{ margin:10px 5px 0 5px; font-size:16px; } .vrstico-kupiti-zdaj { position: absolute; right: 5px; spodaj: -srednja-20 px; širina: 60%; ozadje: rgb(254, 74, 46); polje-velikosti: border-polje; text-align: right; } .buy-in zdaj-zaviti{ display:inline-blok; višina:32px; line-height:32px; polnilo:srednja-20 px 10px; } @media screen in (max-širina:414px){ html,body{ width:100% } .vrstico-predmet-zaviti{ width: 50%; višina:300px; } .vrstico-cena>div{ font-size:12px; } .vrstico-kupiti-zdaj{ padding:5px 0; position:absolute; right:5px; spodaj:-10px; } .buy-in zdaj-zaviti{ polje-velikosti:border-polje; padding:3px 10px; } .buy-in zdaj{ width:100%; višina: 100%; } } $ 19.52 $ 2.49 $ 8.08 IMAGE_URL4 $ 3.52 $ 11.68 $ 3.68 Bullet Točk:

1、Roko Prosto: To nadgradnjo zvonil telefon stojalo je kot nalašč za dajanje vodoravno, da gledajo video posnetke, uživajte vaše igre, učenje kuhanje v kuhinji.Ni omejena s kota proste roke v celoti.

2、Večnamensko Uporabo: uporablja se lahko kot telefon oprijem in telefon stojalo.Poleg tega, prav tako deluje tudi z magnetno avtomobila mount med vožnjo.

3、Nastavljiv in Prilagodljiv: dvojno krat, da kovinski telefon stojalo je lahko 360° vrtljivost in 180° flip in vam več kotov gledanja, kot kateri koli drug mobilni telefon zvoni, imetnik ali telefon stojalo.

4、Premium Material: telefon stojalo je narejeno iz kakovostnih cinkove zlitine kovin, materiala in je združljiv z vsemi pametnimi telefoni.

5、Paket Vključuje: paket vključuje 1 x obroč telefon stojalo, ki ne vključuje drugih predmetov.

Značilnosti:

1. Proste roke: Prosto roko na uživajte v gledanju video posnetkov, kot oporo, ki vam daje bolj priročno življenje.

2. 360-stopinjski poljubne rotacije in 180°, flip, univerzalni prilagodljiv zložljive mobilni telefon, držalo za enostavno prilagoditi, da zagotavlja udobno kot za prste.

3. Anti-slip in Anti-spusti: Preprečiti vaš pametni telefon zdrsne iz roke kot prst oprijem.

4. Močna Magnetna Pritrditev: naj bodo enakomerno, ko ste vožnjo.Močno lepljivosti.

5. Priročno Življenje: To nadgradnjo zvonil telefon stojalo je kot nalašč za dajanje vodoravno, da gledajo video posnetke, uživajte vaše igre, učenje kuhanje v kuhinji.

6. Ta zvoni telefon stati ne bo palico, tudi na spodaj površine: ukrivljen, motnega, usnje, 3D udarec, tkanine, steklo in tekoče silikona.

Seznam Vsebine:

1 x Obroč Telefon Stojalo

Opomba:

1. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima nekaj velikost tolerance.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam

vaše naročilo številka.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.


  • Značilnosti: Ne Funkcije
  • Številka Modela: nosilec za telefon, ki stojijo
  • Vrsta: Namizno Držalo
  • Je Zvočnik: No
  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Polnilnik: No
  • Združljiv Blagovne Znamke: Univerzalni
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice