Masaža Lase Krtačo Detangling Mokre Lase, Glavnik Za Kodraste Mokro Suho Olje Debele Lase Ergonomska Oblika Zmeda Glavnik

Masaža Lase Krtačo Detangling Mokre Lase, Glavnik Za Kodraste Mokro Suho Olje Debele Lase Ergonomska Oblika Zmeda Glavnik

SKU: s12322

Nov izdelek

€3.03 €2.12
Oznake: brada matrica, velik glavnik, naravni, kodrasti odbor, 200 ml bio olje, frizerski majica s kratkimi rokavi, zmeda teaser pes, rastejo dlake olje, dolge kodraste, glavnik kodraste lase, glavnik lase.

Značilnosti:

1. Priročno: votli oblikovanje telesa prilagaja ukrivljenosti lasišče, zasnova reže za kartice izpolnjuje različne potrebe širina.

2. Močna funkcija: močvirje glavnik in je še posebej primeren za Afriških Američanov, je uporaben tudi za ljudi, ki imajo lase vozlov; Ta glavnik, lahko odstranite vozlov in glavnik kodre brez vlečenja za lase ali poškodbe lasišča, vodotesen in enostaven za čiščenje.

3. Intimno design: detangling lase krtačo s snemljivo držalo, da se določi in stretch ščetine, nazaj, ki ima 2 utori, različnih višinah glede na stanje las.

4. S masaža učinek: v sredini telesa je profilirane in poenostavljeno; To je dobra elastičnost in se lahko prilagodijo lasišče prosto.Učinkovito masažo glave in spodbujanje krvnega obtoka.Zelo primeren za družinsko uporabo.

5. Prenosljivost: Ta izdelek je majhna velikost in glede na težo, kar je zelo priročno, da nosite okoli.

Opis:

Iz visoko kakovostnega materiala, ta glavnik je primeren za različne teksture las, kot so valovita, kodrasti, mokro, suho, debelo ali mat lase.

Specifikacije:

Velikost izdelka: 22*7*4 cm

Izdelek zob dolžina: 1.7 cm

Izdelek material: TPE

Pakiranje: OPP vrečko

Paket Je Vključeno:

1 pc * Glavnik

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.


  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Glavnik
  • Število Kosov: Ena Enota
  • Blagovna Znamka: MSQ
Irina Ulrih 2021-06-17 I strongly advise 5/5
Florchi 1962 2021-06-17 super brosse 5/5
Bodite prvi, ki bo napisal recenzijo!

Podobni izdelki

Uspešnice