Velikonočni Vrt Zastavo z Risanka Bunny Egg Vzorec Počitnice Festival Banner Zunanji Okras Hiše Tiskanja Dvostranski Banner

Velikonočni Vrt Zastavo z Risanka Bunny Egg Vzorec Počitnice Festival Banner Zunanji Okras Hiše Tiskanja Dvostranski Banner

SKU: s122792

Nov izdelek

€4.08 €3.10
Oznake: pes pilotni, zastavo hiša, vrt za hišne živali, glina zajec, zajec slame, lipo lax, plastična igrača zajec, gign, ohišje lg, hare plesni.

Lep Velikonočni bunting načrt v klasični elementi pomlad, srčkan zajec, pisane pirhe, anti-ultravijolično, anti-izginja, in anti-plesni.

Opis izdelka

1. Naše Vesele Velikonočne praznike Vrt Znak je primeren za vas, da okrasite vaš vrt, in primerna tudi za vaš želeni dvorišče, verandi, balkon in na drugih mestih.

2. Dobrodošli prihoda na festival in ustvariti praznično vzdušje, lahko tudi položite jih v vaši trgovini dobrodošli so tudi vaši gostje in izrazijo svoje blagoslove.

3. Vzorec, ki je natisnjena na površini ni enostavno zbledi, in lahek material zastavo udobje sways v vetru dobrodošli prihodnosti velike Noči.

Izdelek atribut

Material: perilo

Plovila: šivanje

Tiska: digitalni tisk

Zastavo tip: počitniška zastavo

Velikost:47x32cm

Vzorec: cartoon zajec

Primerno za počitnice: Velikonočni

Toplo opomnik

1. Prosimo, upoštevajte, da zaradi svetlobne učinke, se zaslon svetlost / kontrast nastavitve / etc je, da bodo nekateri majhne razlike v barvi slike in dejanske elemente.Merjeno z roko, odstopanja od 1-2 cm, so možne.

2. Prosim, pustite nam sporočilo, če imate kakršna koli vprašanja.Se bomo odzvali in vam ponujajo naše najboljše storitve.


  • Klasifikacija Proizvodov: Transparenti
  • Material: Perilo
  • Številka Modela: Velikonočni Vrt Zastavo 47x32cm
  • Vrsta Debelo: No
  • Priložnosti: Velikonočni
  • Poreklo: CN(Izvora)

Podobni izdelki

Uspešnice